Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Κολιέ Και Σκουλαρίκια

Ocean Waves

Κολιέ Και Σκουλαρίκια Το κολιέ Oceanic wave είναι ένα όμορφο κομμάτι σύγχρονων κοσμημάτων. Η βασική έμπνευση του σχεδιασμού είναι ο ωκεανός. Η απεραντοσύνη, η ζωντάνια και η καθαρότητα είναι τα βασικά στοιχεία που προβάλλονται στο κολιέ. Ο σχεδιαστής έχει χρησιμοποιήσει μια καλή ισορροπία μπλε και λευκού για να παρουσιάσει ένα όραμα εκτίναξης των κυμάτων του ωκεανού. Είναι χειροποίητο σε λευκόχρυσο 18Κ και είναι διακοσμημένο με διαμάντια και μπλε ζαφείρι. Το κολιέ είναι αρκετά μεγάλο αλλά λεπτό. Έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει σε όλες τις μορφές ρούχων, αλλά είναι πιο κατάλληλο για να συνδυαστεί με ένα ντεκολτέ που δεν θα επικαλύπτεται.

Όνομα έργου : Ocean Waves, Όνομα σχεδιαστών : Rajashri Parashar, Όνομα πελάτη : Rajashri Parashar.

Ocean Waves Κολιέ Και Σκουλαρίκια

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.