Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Συσκευασία Δώρου Για Κέικ

Marais

Συσκευασία Δώρου Για Κέικ Συσκευασία δώρου για κέικ (χρηματοδότες). Η εικόνα δείχνει το κουτί μεγέθους 15 κέικ (Δύο οκτάβες). Συνήθως, τα κουτιά δώρων απλώς ευθυγραμμίζουν όλα τα κέικ τακτοποιημένα. Ωστόσο, τα κουτιά των μεμονωμένων τυλιγμένων κέικ είναι διαφορετικά. μείωσαν το κόστος εστιάζοντας σε ένα μόνο σχέδιο και κάνοντας χρήση και των έξι επιφανειών, μπόρεσαν να αναδημιουργήσουν κάθε τύπο πληκτρολογίου. Χρησιμοποιώντας αυτήν τη σχεδίαση, μπορούν να δημιουργήσουν οποιοδήποτε μέγεθος πληκτρολογίου, από μικρά πληκτρολόγια, έως πλήρη πιάνα 88 πλήκτρων και ακόμη μεγαλύτερα. Για παράδειγμα, για μια οκτάβα 13 κλειδιών, χρησιμοποιούν 8 κέικ. Και ένα πιάνο 88 κλειδιών θα ήταν ένα κουτί δώρου 52 κέικ.

Όνομα έργου : Marais, Όνομα σχεδιαστών : Kazuaki Kawahara, Όνομα πελάτη : Latona Marketing Inc..

Marais Συσκευασία Δώρου Για Κέικ

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού πλατίνας σε διαγωνισμούς σχεδιασμού παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι. Πρέπει σίγουρα να δείτε το χαρτοφυλάκιο βραβευμένων σχεδιαστών του βραβευμένου πλατίνα για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι.

Σχεδιαστής της ημέρας

Οι καλύτεροι σχεδιαστές, καλλιτέχνες και αρχιτέκτονες στον κόσμο.

Ο καλός σχεδιασμός αξίζει μεγάλη αναγνώριση. Καθημερινά, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάζουμε καταπληκτικούς σχεδιαστές που δημιουργούν πρωτότυπα και καινοτόμα σχέδια, εκπληκτική αρχιτεκτονική, κομψή μόδα και δημιουργικά γραφικά. Σήμερα, σας παρουσιάζουμε έναν από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές στον κόσμο. Δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιασμού σήμερα και αποκτήστε την καθημερινή σας έμπνευση στο σχεδιασμό.