Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Δείπνο Ντουλάπι

Baan

Δείπνο Ντουλάπι Το "baan" είναι ένας τύπος ντουλαπιού που έχει σχεδιαστεί ειδικά για τους σκοπούς της χρήσης του δείπνου. Η μοναδική του εμφάνιση και η δύναμη είναι αφηγηματική που σχετίζεται με τη λειτουργία. Υπάρχουν πολλά χαρακτηριστικά γνωρίσματα των συστημάτων ντουλαπιών. Οι διαφορετικές λειτουργίες και τα χαρακτηριστικά του ντουλαπιού που χωρίζονται από την ιστορία, όπως το ένθετο μαχαιροπήρουνα και το κουτί των ιστών αντιπροσωπεύονται από τζάκι και καμινάδα. Επιπλέον, τα ποτήρια κρασιού αντιπροσωπεύονται από τον πολυέλαιο και η σχάρα πιάτων συμβολίζεται από τη σκάλα. Υπάρχουν τέσσερις βασικές συνιστώσες του σπιτιού με βάση τις αφηγηματικές ιδέες.

Όνομα έργου : Baan, Όνομα σχεδιαστών : Mr. Paitoon Keatkeereerut, Mr.Chawin Hanjing, Όνομα πελάτη : Partly Cloudy Studio.

Baan Δείπνο Ντουλάπι

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού πλατίνας σε διαγωνισμούς σχεδιασμού παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι. Πρέπει σίγουρα να δείτε το χαρτοφυλάκιο βραβευμένων σχεδιαστών του βραβευμένου πλατίνα για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι.

Σχεδιασμός θρύλος της ημέρας

Θρυλικοί σχεδιαστές και τα βραβευμένα έργα τους.

Το Design Legends είναι εξαιρετικά διάσημοι σχεδιαστές που κάνουν τον κόσμο μας ένα καλύτερο μέρος με τα καλά τους σχέδια. Ανακαλύψτε τους θρυλικούς σχεδιαστές και τα καινοτόμα σχέδια προϊόντων τους, πρωτότυπα έργα τέχνης, δημιουργική αρχιτεκτονική, εξαιρετικά σχέδια μόδας και στρατηγικές σχεδιασμού. Απολαύστε και εξερευνήστε πρωτότυπα έργα σχεδιαστών βραβευμένων σχεδιαστών, καλλιτεχνών, αρχιτεκτόνων, καινοτόμων και εμπορικών σημάτων παγκοσμίως. Εμπνευστείτε από δημιουργικά σχέδια.