Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Μυθιστόρημα

180º North East

Το Μυθιστόρημα Το "180º North East" είναι μια αφήγηση 90.000 λέξεων περιπέτειας. Αφηγείται την αληθινή ιστορία του ταξιδιού που έκανε ο Daniel Kutcher στην Αυστραλία, την Ασία, τον Καναδά και τη Σκανδιναβία το φθινόπωρο του 2009 όταν ήταν 24 ετών. Ενσωματωμένο στο κύριο σώμα κειμένου που αφηγείται την ιστορία του τι έζησε και έμαθε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού , οι φωτογραφίες, οι χάρτες, το εκφραστικό κείμενο και τα βίντεο βοηθούν να βυθίσει τον αναγνώστη στην περιπέτεια και να δώσει μια καλύτερη αίσθηση της προσωπικής εμπειρίας του συγγραφέα.

Όνομα έργου : 180º North East, Όνομα σχεδιαστών : Daniel Kutcher, Όνομα πελάτη : Daniel Kutcher.

180º North East Το Μυθιστόρημα

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού πλατίνας σε διαγωνισμούς σχεδιασμού παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι. Πρέπει σίγουρα να δείτε το χαρτοφυλάκιο βραβευμένων σχεδιαστών του βραβευμένου πλατίνα για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι.

Σχεδιαστική συνέντευξη της ημέρας

Συνεντεύξεις με παγκοσμίου φήμης σχεδιαστές.

Διαβάστε τις τελευταίες συνεντεύξεις και συνομιλίες σχετικά με το σχεδιασμό, τη δημιουργικότητα και την καινοτομία μεταξύ δημοσιογράφων σχεδιαστών και παγκοσμίου φήμης σχεδιαστών, καλλιτεχνών και αρχιτεκτόνων. Δείτε τα πιο πρόσφατα σχεδιαστικά έργα και βραβευμένα σχέδια από διάσημους σχεδιαστές, καλλιτέχνες, αρχιτέκτονες και καινοτόμους. Ανακαλύψτε νέες πληροφορίες για τη δημιουργικότητα, την καινοτομία, τις τέχνες, το σχεδιασμό και την αρχιτεκτονική. Μάθετε για τις διαδικασίες σχεδίασης μεγάλων σχεδιαστών.