Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Καλλιτεχνική Φωτογραφία

Talking Peppers

Η Καλλιτεχνική Φωτογραφία Οι φωτογραφίες Nus Nous φαίνεται να αντιπροσωπεύουν ανθρώπινα σώματα ή μέρη τους, στην πραγματικότητα είναι ο παρατηρητής που θέλει να τα δει. Όταν παρατηρούμε οτιδήποτε, ακόμα και μια κατάσταση, το παρατηρούμε συναισθηματικά και γι' αυτό συχνά αφήνουμε τον εαυτό μας να εξαπατηθεί. Στις εικόνες Nus Nous, είναι εμφανές πώς το στοιχείο της αμφιθυμίας μετατρέπεται σε μια λεπτή επεξεργασία του νου που μας απομακρύνει από την πραγματικότητα για να μας οδηγήσει σε έναν φανταστικό λαβύρινθο που αποτελείται από προτάσεις.

Όνομα έργου : Talking Peppers, Όνομα σχεδιαστών : Giuseppe Persia, Όνομα πελάτη : Fotografia di Giuseppe Persia.

Talking Peppers Η Καλλιτεχνική Φωτογραφία

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός θρύλος της ημέρας

Θρυλικοί σχεδιαστές και τα βραβευμένα έργα τους.

Το Design Legends είναι εξαιρετικά διάσημοι σχεδιαστές που κάνουν τον κόσμο μας ένα καλύτερο μέρος με τα καλά τους σχέδια. Ανακαλύψτε τους θρυλικούς σχεδιαστές και τα καινοτόμα σχέδια προϊόντων τους, πρωτότυπα έργα τέχνης, δημιουργική αρχιτεκτονική, εξαιρετικά σχέδια μόδας και στρατηγικές σχεδιασμού. Απολαύστε και εξερευνήστε πρωτότυπα έργα σχεδιαστών βραβευμένων σχεδιαστών, καλλιτεχνών, αρχιτεκτόνων, καινοτόμων και εμπορικών σημάτων παγκοσμίως. Εμπνευστείτε από δημιουργικά σχέδια.