Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Εσωτερική Διακόσμηση

Eataly

Η Εσωτερική Διακόσμηση Το Eataly Τορόντο είναι προσαρμοσμένο στις αποχρώσεις της αναπτυσσόμενης πόλης μας και έχει σχεδιαστεί για να ενισχύει και να αυξάνει τις κοινωνικές ανταλλαγές μέσω του καθολικού καταλύτη εξαιρετικών ιταλικών τροφίμων. Είναι κατάλληλο μόνο ότι το παραδοσιακό και διαρκές «passeggiata» είναι η έμπνευση πίσω από το σχέδιο για το Eataly Toronto. Αυτό το διαχρονικό τελετουργικό βλέπει τους Ιταλούς κάθε βράδυ να πηγαίνουν στον κεντρικό δρόμο και στην πλατεία, να περπατούν και να κοινωνικοποιούνται και περιστασιακά να σταματούν σε μπαρ και καταστήματα στην πορεία. Αυτή η σειρά εμπειριών απαιτεί μια νέα, οικεία κλίμακα δρόμου στο Bloor and Bay.

Όνομα έργου : Eataly, Όνομα σχεδιαστών : Unique Store Fixtures, Όνομα πελάτη : Unique Store Fixtures.

Eataly Η Εσωτερική Διακόσμηση

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.