Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ταυτότητα Μάρκας

BlackDrop

Ταυτότητα Μάρκας Πρόκειται για ένα προσωπικό Έργο Στρατηγικής και Ταυτότητας. Το BlackDrop είναι μια αλυσίδα καταστημάτων και εμπορικών σημάτων που πωλεί και διανέμει καφέ. Το BlackDrop είναι ένα προσωπικό έργο που αναπτύχθηκε αρχικά για να καθορίσει τον τόνο και τη δημιουργική κατεύθυνση για προσωπικές ανεξάρτητες δημιουργικές επιχειρήσεις. Αυτή η ταυτότητα μάρκας έχει δημιουργηθεί με σκοπό να τοποθετήσει τον Aleks ως αξιόπιστο σύμβουλο μάρκας στην κοινότητα εκκίνησης. Το BlackDrop σημαίνει μια λεπτή, σύγχρονη, διαφανή μάρκα εκκίνησης που στοχεύει να γίνει μια διαχρονική, αναγνωρίσιμη, κορυφαία μάρκα στον κλάδο.

Όνομα έργου : BlackDrop, Όνομα σχεδιαστών : Aleks Brand, Όνομα πελάτη : Aleks Brand.

BlackDrop Ταυτότητα Μάρκας

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.