Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Χυμώδες Ειδικό Κουτί Μεγαλώνει

Bloom

Το Χυμώδες Ειδικό Κουτί Μεγαλώνει Το Bloom είναι ένα χυμώδες ειδικό κουτί καλλιέργειας που λειτουργεί ως κομψή επίπλωση σπιτιού. Παρέχει τέλειες συνθήκες ανάπτυξης για παχύφυτα. Ο κύριος στόχος του προϊόντος είναι να καλύψει την επιθυμία και τη φροντίδα για τους οποίους ζουν σε αστικές περιοχές με λιγότερη πρόσβαση στο πράσινο περιβάλλον. Η αστική ζωή έρχεται με πολλές προκλήσεις στην καθημερινή ζωή. Αυτό οδηγεί τους ανθρώπους να αγνοήσουν τη φύση τους. Το Bloom στοχεύει να είναι η γέφυρα μεταξύ των καταναλωτών και των φυσικών τους επιθυμιών. Το προϊόν δεν είναι αυτοματοποιημένο, στοχεύει να βοηθήσει τον καταναλωτή. Η υποστήριξη εφαρμογών θα επιτρέψει στους χρήστες να αναλάβουν δράση με τα φυτά τους, κάτι που θα τους επιτρέψει να ανατραφούν.

Όνομα έργου : Bloom, Όνομα σχεδιαστών : Mert Ali Bukulmez, Όνομα πελάτη : Nottingham Trent University.

Bloom Το Χυμώδες Ειδικό Κουτί Μεγαλώνει

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Ομάδα σχεδιασμού της ημέρας

Οι μεγαλύτερες σχεδιαστικές ομάδες στον κόσμο.

Μερικές φορές χρειάζεστε μια πολύ μεγάλη ομάδα ταλαντούχων σχεδιαστών για να βρείτε πραγματικά υπέροχα σχέδια. Καθημερινά, διαθέτουμε μια ξεχωριστή βραβευμένη ομάδα καινοτόμου και δημιουργικού σχεδιασμού. Εξερευνήστε και ανακαλύψτε πρωτότυπη και δημιουργική αρχιτεκτονική, καλό σχεδιασμό, μόδα, σχεδιασμό γραφικών και σχέδια στρατηγικής σχεδιασμού από ομάδες σχεδιασμού παγκοσμίως. Εμπνευστείτε από τα πρωτότυπα έργα των μεγάλων σχεδιαστών.