Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Συλλογή Γυναικείων Ενδυμάτων

Utopia

Η Συλλογή Γυναικείων Ενδυμάτων Σε αυτή τη συλλογή, η Yina Hwang εμπνεύστηκε κυρίως από σχήματα που είναι συμμετρικά και ασύμμετρα με ένα άγγιγμα της υπόγειας μουσικής κουλτούρας. Επιμέλεια αυτής της συλλογής βασίστηκε στην κεντρική στιγμή της αγκαλιάς της για να δημιουργήσει μια συλλογή από λειτουργικά αλλά αφηρημένα ρούχα και αξεσουάρ για να ενσωματώσει την ιστορία της εμπειρίας της. Κάθε εκτύπωση και ύφασμα στο έργο είναι πρωτότυπο και χρησιμοποίησε κυρίως PU δέρμα, Satin, Power Mash και Spandex για τη βάση των υφασμάτων.

Όνομα έργου : Utopia, Όνομα σχεδιαστών : Yina Hwang, Όνομα πελάτη : Yina Hwang.

Utopia Η Συλλογή Γυναικείων Ενδυμάτων

Αυτό το εκπληκτικό σχέδιο είναι νικητής του βραβείου ασημένιου σχεδιασμού στον διαγωνισμό μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων. Πρέπει σίγουρα να δείτε το ασημένιο βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα μόδας, ένδυσης και σχεδιασμού ενδυμάτων.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.