Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ο Πύργος Αναρρίχησης

Wisdom Path

Ο Πύργος Αναρρίχησης Ο μη λειτουργικός πύργος νερού αποφασίστηκε από τη διοίκηση του εργαστηρίου να ανακατασκευαστεί για να γίνει αναρριχητικός τοίχος. Όντας το υψηλότερο σημείο γύρω του είναι πολύ ορατό έξω από το εργαστήριο. Έχει τη γραφική θέα στη λίμνη Senezh, στην περιοχή του εργαστηρίου και στο πευκοδάσος. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών τους, οι μαθητές συμμετέχουν σε μια τελετουργική αναρρίχηση στην κορυφή του πύργου που αποτελεί σημείο παρατήρησης. Η σπειροειδής κίνηση γύρω από τον πύργο είναι ένα σύμβολο της διαδικασίας απόκτησης εμπειρίας. Και το υψηλότερο σημείο είναι ένα σύμβολο της εμπειρίας της ζωής που τελικά μετατρέπεται σε πέτρα σοφίας.

Η Συσκευασία Κέικ Σκακιού

K & Q

Η Συσκευασία Κέικ Σκακιού Πρόκειται για σχέδιο συσκευασίας για ψημένα προϊόντα (ραβδιά κέικ, χρηματοδότες). Με αναλογία μήκους προς πλάτος 8: 1, οι πλευρές αυτών των μανικιών είναι εξαιρετικά μεγάλες και καλύπτονται σε μοτίβο σκακιέρας. Το μοτίβο συνεχίζεται στο μπροστινό μέρος, το οποίο διαθέτει επίσης ένα κεντρικό παράθυρο μέσα από το οποίο μπορεί να φανεί το περιεχόμενο του περιβλήματος. Όταν και τα οκτώ μανίκια που περιέχονται σε αυτό το σετ δώρων είναι ευθυγραμμισμένα, αποκαλύπτεται το όμορφο καρό σχέδιο μιας σκακιέρας. Το K & amp; Q κάνει την ειδική σας περίσταση τόσο κομψή όσο η ώρα τσαγιού ενός βασιλιά και μιας βασίλισσας.

Η Συσκευασία Κέικ Γκοφρετών

Miyabi Monaka

Η Συσκευασία Κέικ Γκοφρετών Πρόκειται για σχέδιο συσκευασίας για κέικ γκοφρετών γεμάτη με μαρμελάδα φασολιών. Τα πακέτα είναι σχεδιασμένα με μοτίβα τατάμι για να προκαλέσουν ένα ιαπωνικό δωμάτιο. Ήρθαν επίσης με ένα σχέδιο πακέτου στυλ μανίκι εκτός από τα πακέτα. Αυτό επέτρεψε να (1) δείξει ένα παραδοσιακό τζάκι, ένα μοναδικό χαρακτηριστικό μιας αίθουσας τσαγιού και (2) να δημιουργήσει αίθουσες τσαγιού σε 2-mat, 3-mat, 4,5-mat, 18-mat, και διάφορα άλλα μεγέθη. Οι πλάτες των πακέτων είναι διακοσμημένες με σχέδια διαφορετικά από το μοτίβο τατάμι, ώστε να μπορούν να πωλούνται ξεχωριστά.

Η Φωτογραφική Τέχνη

Forgotten Paris

Η Φωτογραφική Τέχνη Το ξεχασμένο Παρίσι είναι ασπρόμαυρες φωτογραφίες από τα παλιά υπόγεια της γαλλικής πρωτεύουσας. Αυτός ο σχεδιασμός είναι ένα ρεπερτόριο μερών που γνωρίζουν λίγοι άνθρωποι επειδή είναι παράνομοι και δύσκολο να έχουν πρόσβαση. Ο Matthieu Bouvier εξερευνά αυτά τα επικίνδυνα μέρη εδώ και δέκα χρόνια για να ανακαλύψει αυτό το ξεχασμένο παρελθόν.

Συσκευασμένα Κοκτέιλ

Boho Ras

Συσκευασμένα Κοκτέιλ Το Boho Ras πωλεί συσκευασμένα κοκτέιλ φτιαγμένα με τα καλύτερα τοπικά ινδικά οινοπνευματώδη ποτά. Το προϊόν φέρει μια ατμόσφαιρα της Βοημίας, η οποία αποτυπώνει τον ασυνήθιστο καλλιτεχνικό τρόπο ζωής και τα γραφικά του προϊόντος είναι η αφηρημένη απεικόνιση της φήμης που παίρνει ο καταναλωτής μετά την κατανάλωση του κοκτέιλ. Έχει καταφέρει απόλυτα να επιτύχει το μεσαίο σημείο όπου συναντώνται Global και Local, όπου συντήκονται για να σχηματίσουν Glocal vibe για το προϊόν. Η Boho Ras πωλεί αγνά οινοπνευματώδη ποτά σε φιάλες των 200 ml και συσκευασμένα κοκτέιλ σε φιάλες των 200 ml και 750 ml.

Το Podcast

News app

Το Podcast Το News είναι μια εφαρμογή συνέντευξης για ηχητικές πληροφορίες. Είναι εμπνευσμένο από την επίπεδη σχεδίαση του iOS με εικόνες για την απεικόνιση των μπλοκ πληροφοριών. Οπτικά το φόντο έχει ηλεκτρικό μπλε χρώμα ως αποστολή να κάνει τα μπλοκ να ξεχωρίζουν. Υπάρχουν πολύ λίγα γραφικά στοιχεία, ο στόχος, η εύκολη στη χρήση εφαρμογή χωρίς να αποσπά την προσοχή του χρήστη ή να την χάσετε.