Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Κατάλογος

Classical Raya

Κατάλογος Ένα πράγμα για το Hari Raya - είναι ότι τα διαχρονικά τραγούδια Raya του παρελθόντος παραμένουν κοντά στις καρδιές των ανθρώπων μέχρι σήμερα. Ποιος καλύτερος τρόπος για να κάνετε όλα αυτά παρά με ένα θέμα «Κλασική Ραϊά»; Για να αναδείξει την ουσία αυτού του θέματος, ο κατάλογος παρακωλύσεων δώρων έχει σχεδιαστεί ώστε να μοιάζει με μια παλιά βινυλίου. Στόχος μας ήταν: 1. Δημιουργία ενός ειδικού σχεδίου, αντί σελίδων που αποτελούνται από οπτικά προϊόντα και τις αντίστοιχες τιμές τους. 2. Δημιουργήστε επίπεδο εκτίμησης για την κλασική μουσική και τις παραδοσιακές τέχνες. 3. Αναδείξτε το πνεύμα της Hari Raya.

Η Διαδραστική Εγκατάσταση Τέχνης

Pulse Pavilion

Η Διαδραστική Εγκατάσταση Τέχνης Το Pulse Pavilion είναι μια διαδραστική εγκατάσταση που ενώνει το φως, τα χρώματα, την κίνηση και τον ήχο σε μια πολυ-αισθητηριακή εμπειρία. Στο εξωτερικό είναι ένα απλό μαύρο κουτί, αλλά μπαίνοντας, βυθίζεται κανείς στην ψευδαίσθηση που δημιουργούν μαζί τα φώτα led, ο ήχος και τα ζωντανά γραφικά. Η πολύχρωμη ταυτότητα της έκθεσης δημιουργείται στο πνεύμα του περιπτέρου, χρησιμοποιώντας τα γραφικά από το εσωτερικό του περιπτέρου και μια ειδικά σχεδιασμένη γραμματοσειρά.

Η Εμπορική Κίνηση

Simplest Happiness

Η Εμπορική Κίνηση Στο κινεζικό ζωδιακό ζώο, το 2019 είναι η χρονιά του χοίρου, οπότε ο Γιεν Γ σχεδίασε το κομμένο χοίρο και είναι ένα λογοπαίγνιο σε "πολλές καυτές ταινίες" στα κινέζικα. Οι χαρούμενοι χαρακτήρες είναι σύμφωνοι με την εικόνα του καναλιού και με τα χαρούμενα συναισθήματα που το κανάλι θέλει να δώσει στο κοινό του. Το βίντεο είναι ο συνδυασμός τεσσάρων στοιχείων ταινιών. Τα παιδιά που παίζουν μπορούν καλύτερα να δείξουν καθαρή ευτυχία και ελπίζουν ότι το κοινό θα έχει το ίδιο συναίσθημα βλέποντας την ταινία.

Η Προώθηση Εκδηλώσεων

Typographic Posters

Η Προώθηση Εκδηλώσεων Οι τυπογραφικές αφίσες είναι μια συλλογή αφισών που δημιουργήθηκαν κατά τη διάρκεια του 2013 και του 2015. Αυτό το έργο περιλαμβάνει την πειραματική χρήση της τυπογραφίας μέσω της χρήσης γραμμών, σχεδίων και ισομετρικών προοπτικών που δημιουργούν μια μοναδική αντιληπτική εμπειρία. Κάθε μια από αυτές τις αφίσες αποτελεί πρόκληση για επικοινωνία με τη μοναδική χρήση του τύπου. 1. Αφίσα για τον εορτασμό της 40ης επετείου του Felix Beltran. 2. Αφίσα για τον εορτασμό της 25ης επετείου του Ινστιτούτου Gestalt. 3. Αφίσα για διαμαρτυρία για 43 αγνοούμενους μαθητές στο Μεξικό. 4. Αφίσα για το συνέδριο σχεδιασμού Passion & Design V. 5. Thirteen Sound του Julian Carillo.

Η Φορετή Πολυτελής Τέχνη

Animal Instinct

Η Φορετή Πολυτελής Τέχνη Η γοητεία της Νέας Υόρκης και η κοσμηματοποιός Christopher Ross, η πολυτελή συλλογή τέχνης Animal Instinct, είναι μια σειρά από κομμάτια περιορισμένης έκδοσης, εμπνευσμένα από ζώα, που έχουν κατασκευαστεί από τον ίδιο τον καλλιτέχνη από ασημένιο αντίκα, χρυσό 24 καρατίων και γυαλί Βοημίας. Θολώνοντας έξυπνα τα όρια μεταξύ τέχνης, κοσμήματος, υψηλής ραπτικής και πολυτελούς σχεδιασμού, οι γλυπτικές ζώνες δημιουργούν μοναδικά, προκλητικά κομμάτια δηλώσεων που φέρνουν την έννοια της ζωικής τέχνης στο σώμα. Δυνατότητα, εντυπωσιακό και πρωτότυπο, τα διαχρονικά κομμάτια της δήλωσης είναι μια εξερεύνηση του γυναικείου ένστικτου ζώων σε γλυπτική μορφή.

Ο Ψηφιακός Μετασχηματισμός

Tigi

Ο Ψηφιακός Μετασχηματισμός Μία από τις πιο εικονικές οντότητες στη μόδα των μαλλιών πρόκειται να κάνει ένα γενναίο βήμα στην ψηφιακή συνάφεια. Η ανακατασκευή των σειρών Professional dot com και Tigi Color Copyright συνδυάστηκε με κατά παραγγελία περιεχόμενο, που δημιουργήθηκε από τους καλλιτέχνες, τη συμμετοχή σύγχρονων φωτογράφων και ακόμη αόρατων σχεδιαστικών εκφράσεων σε ψηφιακό. Ωραίες, αλλά έντονες αντιθέσεις μεταξύ τεχνικών και τεχνών. Τέλος, καθοδηγώντας την Tigi μέσω μιας υγιούς προσέγγισης βήμα προς βήμα σε πραγματικό ψηφιακό μετασχηματισμό από 0 έως 100.