Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Εσωτερική Διακόσμηση Της Βιβλιοθήκης

Veranda on a Roof

Η Εσωτερική Διακόσμηση Της Βιβλιοθήκης Το Kalpak Shah of Studio Course έχει ανακαινίσει το ανώτερο επίπεδο ενός ρετιρέ διαμέρισμα στο Pune, δυτική Ινδία, δημιουργώντας ένα συνδυασμό εσωτερικών και εξωτερικών δωματίων που περιβάλλουν έναν κήπο στον τελευταίο όροφο. Το τοπικό στούντιο, το οποίο εδρεύει επίσης στο Πούνε, στόχευε να μετατρέψει τον ανεπαρκώς χρησιμοποιημένο όροφο του σπιτιού σε μια περιοχή παρόμοια με τη βεράντα ενός παραδοσιακού ινδικού σπιτιού.

Ξενοδοχείο

Shang Ju

Ξενοδοχείο Με την ομορφιά της φύσης και την ομορφιά της ανθρωπότητας, τον ορισμό του City Resort Hotel, είναι σαφές ότι διαφέρει από τα τοπικά ξενοδοχεία. Σε συνδυασμό με τον τοπικό πολιτισμό και τις συνήθειες διαβίωσης, προσθέστε κομψότητα και ποιήματα στα δωμάτια και παρέχοντας διαφορετικές εμπειρίες διαβίωσης. Το χαλαρό και αυστηρό έργο των διακοπών, γεμάτο κομψότητα, καθαρή και απαλή ζωή. Αποκαλύψτε την κατάσταση του νου που κρύβει το μυαλό και αφήστε τους επισκέπτες να περπατήσουν στην ηρεμία της πόλης.

Ο Εσωτερικός Σχεδιασμός Του Ξενώνα

The MeetNi

Ο Εσωτερικός Σχεδιασμός Του Ξενώνα Όσον αφορά τα στοιχεία σχεδίασης, δεν προορίζεται να είναι περίπλοκο ή μινιμαλιστικό. Χρειάζεται κινεζικό απλό χρώμα ως βάση, αλλά χρησιμοποιεί υφή βαφής για να αφήσει κενό το χώρο, το οποίο διαμορφώνει την ανατολίτικη καλλιτεχνική σύλληψη σύμφωνα με τη σύγχρονη αισθητική. Τα μοντέρνα ανθρωπιστικά έπιπλα σπιτιού και οι παραδοσιακές διακοσμήσεις με ιστορικές ιστορίες φαίνεται να είναι αρχαίοι και μοντέρνοι διάλογοι που ρέουν στο διάστημα, με μια χαλαρή αρχαία γοητεία.

Η Εσωτερική Διακόσμηση Του Ξενοδοχείου

New Beacon

Η Εσωτερική Διακόσμηση Του Ξενοδοχείου Ο χώρος είναι ένα εμπορευματοκιβώτιο. Ο σχεδιαστής εισάγει συναισθήματα και διαστημικά στοιχεία σε αυτό. Συνδυάζοντας με τα χαρακτηριστικά του χώρου Noumenon, ο Σχεδιαστής ολοκληρώνει την αφαίρεση από το συναίσθημα στην ακολουθία μέσω της διάταξης της διαστημικής διαδρομής και στη συνέχεια σχηματίζει μια πλήρη ιστορία. Το ανθρώπινο συναίσθημα φυσικά κατακρημνίζεται και εξουδετερώνεται μέσω της εμπειρίας. Χρησιμοποιεί σύγχρονες τεχνικές για να μεταφέρει τον πολιτισμό της αρχαίας πόλης και δείχνει την αισθητική σοφία για χιλιάδες χρόνια. Ο σχεδιασμός, ως θεατής, λέει αργά πώς μια πόλη τρέφει τη σύγχρονη ανθρώπινη ζωή με το περιβάλλον της.

Η Κλινική

Chibanewtown Ladies

Η Κλινική Ένα σημαντικό στοιχείο αυτού του σχεδιασμού ήταν ότι οι άνθρωποι που έρχονται στο νοσοκομείο θα ήταν χαλαροί. Ως χαρακτηριστικό του χώρου, Εκτός από την αίθουσα ευγηρίας, έχει δημιουργηθεί ένας πάγκος όπως η νησιωτική κουζίνα, ώστε να μπορούν να φτιάξουν γάλα για το μωρό στην αίθουσα αναμονής. Η παιδική περιοχή, που βρίσκεται στο κέντρο του χώρου, είναι ένα σύμβολο του χώρου και μπορούν να παρακολουθούν τα παιδιά από οπουδήποτε. Ο καναπές που τοποθετείται στον τοίχο έχει ύψος που διευκολύνει μια έγκυος γυναίκα να καθίσει, η οπίσθια γωνία ρυθμίζεται και η σκληρότητα του μαξιλαριού ρυθμίζεται έτσι ώστε να μην είναι πολύ μαλακή.

Εστιατόριο

Jiao Tang

Εστιατόριο Το έργο είναι ένα εστιατόριο hotpot, που βρίσκεται στο Τσενγκντού της Κίνας. Η σχεδιαστική έμπνευση προέρχεται από την αρμονική συνύπαρξη ανθρώπου και φύσης στον Ποσειδώνα. Το εστιατόριο είναι οργανωμένο με επτά θέματα σχεδιασμού για να απεικονίσει ιστορίες για τον Ποσειδώνα. Οι έννοιες του κινηματογράφου και της τηλεόρασης, της τέχνης, της επιστήμης και της τεχνολογίας, ο αρχικός διακοσμητικός σχεδιασμός επίπλων, οι λαμπτήρες, τα επιτραπέζια σκεύη κ.λπ., προσφέρουν δραματική συναρπαστική εμπειρία στους επισκέπτες. Η συνεγκατάσταση υλικών και η χρωματική αντίθεση δημιουργούν ατμόσφαιρα χώρου. Η τεχνική της μηχανικής εγκατάστασης εφαρμόζεται για να βελτιώσει την αλληλεπίδραση στο χώρο και την εμπειρία των καταναλωτών.