Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Κέντρο Πωλήσεων

Shuimolanting

Το Κέντρο Πωλήσεων Το κινέζικο στιλ αυτής της θήκης υιοθετεί την κόκκινη πέτρα από σκούρο καφέ στην αγορά και το κενό του φυσικού φωτισμού του παραθύρου του δαπέδου, σχηματίζοντας μια αντίθεση μεταξύ του φωτός και της σκιάς, του εικονικού και του πραγματικού. Οι εικονικές και ξύλινες γρίλιες από αλουμίνιο, τα κομμάτια φύλλων λωτού από χαλκό στο γραφικό σημείο του νερού και η τέχνη εγκατάστασης δομής κινεζικού χαρακτήρα στην υπόλοιπη περιοχή είναι το σημείο της «αυλής ορχιδέας μελανιού». υπόθεση. Συγκεκριμένα, η χρήση νέων υλικών της ευλογιάς, στο συνηθισμένο highlight είναι εξαιρετική, αλλά επίσης μειώνει έξυπνα το κόστος της επιφάνειας.

Ο Εκθεσιακός Χώρος Μπάνιου

Agape

Ο Εκθεσιακός Χώρος Μπάνιου Για να γίνει διάκριση από τον συνηθισμένο εκθεσιακό χώρο, ορίζουμε αυτόν τον χώρο ως φόντο που μπορεί να αναδείξει την ομορφιά του εμπορεύματος. Με αυτόν τον ορισμό, θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα χρονικό στάδιο στο οποίο το εμπόρευμα μπορεί να λάμψει αυθόρμητα. Επίσης, δημιουργούμε έναν άξονα χρόνου για να δείξουμε κάθε προϊόν που εμφανίστηκε σε αυτόν τον χώρο δημιουργήθηκε από διαφορετικό χρόνο.

Το Διεθνές Σχολείο

Gearing

Το Διεθνές Σχολείο Το εννοιολογικό σχήμα κύκλου του Διεθνούς Σχολείου του Ντέμπρετσεν συμβολίζει την προστασία, την ενότητα και την κοινότητα. Οι διάφορες λειτουργίες εμφανίζονται όπως συνδεδεμένα γρανάζια, περίπτερα σε μια συμβολοσειρά που είναι τοποθετημένη σε ένα τόξο. Ο κατακερματισμός του χώρου δημιουργεί μια ποικιλία κοινοτικών περιοχών μεταξύ των τάξεων. Η νέα εμπειρία του διαστήματος και η συνεχής παρουσία της φύσης βοηθούν τους μαθητές στη δημιουργική σκέψη και στην εκδήλωση των ιδεών τους. Τα μονοπάτια που οδηγούν στους εκπαιδευτικούς κήπους εκτός του χωριού και το δάσος συμπληρώνουν την έννοια του κύκλου δημιουργώντας μια συναρπαστική μετάβαση μεταξύ του δομημένου και του φυσικού περιβάλλοντος.

Η Ιδιωτική Κατοικία

House L019

Η Ιδιωτική Κατοικία Σε ολόκληρο το σπίτι χρησιμοποιήθηκε μια απλή αλλά εκλεπτυσμένη ιδέα υλικού και χρώματος. Λευκοί τοίχοι, ξύλινα δρύινα δάπεδα και τοπικός ασβεστόλιθος για μπάνια και καμινάδες. Η ακριβής σχεδιασμένη λεπτομέρεια δημιουργεί μια ατμόσφαιρα ευαίσθητης πολυτέλειας. Ακριβώς συνθετικές εικόνες καθορίζουν τον ελεύθερο πλωτό χώρο διαβίωσης σε σχήμα L.

Το Γραφείο

Studio Atelier11

Το Γραφείο Το κτίριο βασίστηκε σε ένα "τρίγωνο" με την ισχυρότερη οπτική εικόνα της αρχικής γεωμετρικής μορφής. Αν κοιτάξετε προς τα κάτω από ένα ψηλό μέρος, μπορείτε να δείτε συνολικά πέντε διαφορετικά τρίγωνα. Ο συνδυασμός τριγώνων διαφορετικών μεγεθών σημαίνει ότι το "ανθρώπινο" και το "φύση" παίζουν ρόλο ως μέρος όπου συναντιούνται.

Κατοικία

Tei

Κατοικία Το γεγονός ότι μια άνετη ζωή μετά τη συνταξιοδότηση που αξιοποιεί στο έπακρο τις πλαγιές του λόφου συνειδητοποιείται από έναν σταθερό σχεδιασμό με έναν συνηθισμένο τρόπο εκτιμήθηκε πολύ. Για να αποκτήσετε ένα πλούσιο περιβάλλον. Αλλά αυτή τη φορά δεν είναι αρχιτεκτονική βίλας αλλά προσωπική στέγαση. Στη συνέχεια, αρχίσαμε να φτιάχνουμε δομή με βάση το ότι είναι σε θέση να περνάει τη συνήθη ζωή άνετα χωρίς αδικαιολόγητο σε ολόκληρο το σχέδιο.