Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Γυάλινο Βάζο

Jungle

Γυάλινο Βάζο Εμπνευσμένο από τη φύση, η προϋπόθεση της συλλογής γυαλιού Jungle είναι να δημιουργήσει αντικείμενα που κερδίζουν την αξία τους από την ποιότητα, το σχεδιασμό και το υλικό. Τα απλά σχήματα αντικατοπτρίζουν την ηρεμία του μέσου, ενώ ταυτόχρονα είναι χωρίς βάρος και ισχυρά. Τα αγγεία είναι στοματικά και σχηματίζονται με το χέρι, υπογεγραμμένα και αριθμημένα. Ο ρυθμός της διαδικασίας κατασκευής γυαλιού διασφαλίζει ότι κάθε αντικείμενο στη Συλλογή Jungle έχει ένα μοναδικό έγχρωμο παιχνίδι που μιμείται την κίνηση των κυμάτων.

Το Βάζο

Rainforest

Το Βάζο Τα βάζα Rainforest είναι ένα μείγμα τρισδιάστατων σχεδιασμένων σχημάτων και παραδοσιακής τεχνικής σκανδιναβικού ατμού. Τα κομμάτια σε σχήμα χεριού έχουν εξαιρετικά παχύ γυαλί με αβίαστα πιτσιλιές χρώματος. Η συλλογή από στούντιο είναι εμπνευσμένη από τις αντιθέσεις της φύσης και πώς δημιουργεί αρμονία.

Ο Φωτισμός

Thorn

Ο Φωτισμός Πιστεύοντας ότι είναι δυνατό να αναπτυχθούν και να διαφοροποιηθούν οι οργανικές μορφές στη φύση χωρίς να διαταραχθούν η δομή και η έκφρασή τους από συμπτώσεις και ότι τα ανθρώπινα όντα έχουν ενστικτώδη συγγένεια για τις φυσικές μορφές, ο Yılmaz Dogan είπε ότι, ενώ σχεδίαζε τον Thorn, ήθελε να αντανακλά την ανάπτυξη με μορφές που μιμηθείτε τη φύση χωρίς περιορισμό διαστάσεων στον φωτισμό. Ο Thorn, που αποτελεί πηγή έμπνευσης για έναν φυσικό κλάδο του Thorn. μεγαλώνει σε τυχαία δομή και σχηματίζει φυσικό, καλύπτει διαφορετικές ανάγκες και δεν έχει όριο μεγέθους ως καλό σχεδιασμό φωτισμού.

Τραπέζι

Patchwork

Τραπέζι Ο Yılmaz Dogan, ο οποίος ξεκίνησε με την ιδέα ότι διαφορετικά βιομηχανικά υλικά θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν μαζί σε ένα δίσκο τραπεζιού, είπε ότι σχεδίασε μια ευελιξία στο γραφείο σας ώστε να μπορείτε να κάνετε αλλαγές για να προσαρμόσετε τις διαφορετικές τάσεις ανά πάσα στιγμή. Με τον εντελώς εύθραυστο σχεδιασμό του, το Patchwork είναι ένας δυναμικός σχεδιασμός που μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί σε διαφορετικούς χώρους όπως τραπεζάκια και τραπέζια συσκέψεων.

Η Εγκατάσταση Καθαρισμού Νερού

Waterfall Towers

Η Εγκατάσταση Καθαρισμού Νερού Το κτίριο υπερβαίνει την τοποθεσία καθώς αναδιαμορφώνει έναν τεχνητό χώρο που γίνεται μέρος ενός ενοποιημένου φυσικού περιβάλλοντος. Το όριο μεταξύ πόλης και φύσης ορίζεται και εντείνεται από την παρουσία του φράγματος. Κάθε μορφή σχετίζεται με μια άλλη, αντικατοπτρίζοντας τα συμβιωτικά συστήματα ταξινόμησης της φύσης. Ειδικότερα στη συγκεκριμένη έννοια, η συγχώνευση του τοπίου και της αρχιτεκτονικής συμβαίνει με τη χρήση της ροής του νερού ως λειτουργικό και στη συνέχεια ως οργανωτικό στοιχείο.

Τραπεζάκι Σαλονιού

Ripple

Τραπεζάκι Σαλονιού Οι μεσαίοι πίνακες που χρησιμοποιούνται συνήθως πραγματοποιούνται στη μέση των χώρων και προκαλούν δυσκολία με τα προβλήματα προσέγγισης. Για το λόγο αυτό, οι πίνακες υπηρεσιών χρησιμοποιούνται για να ανοίξουν αυτό το κενό. Προκειμένου να λυθεί αυτό το πρόβλημα, ο Yılmaz Dogan έχει συνδυάσει δύο λειτουργίες στο σχεδιασμό του Ripple και ανέπτυξε ένα δυναμικό σχεδιασμό προϊόντων που μπορεί να είναι τόσο μια μεσαία βάση όσο και ένα τραπέζι εξυπηρέτησης, το οποίο ταξιδεύει με ασύμμετρο βραχίονα και κινείται από απόσταση. Αυτή η δυναμική κίνηση συνέπεσε με τις ρευστές γραμμές σχεδίασης του Ripple που αντανακλούν από τη φύση με τη μεταβλητότητα μιας σταγόνας και τα κύματα που σχηματίζει αυτή η σταγόνα.