Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Το Γραφείο

Studio Atelier11

Το Γραφείο Το κτίριο βασίστηκε σε ένα "τρίγωνο" με την ισχυρότερη οπτική εικόνα της αρχικής γεωμετρικής μορφής. Αν κοιτάξετε προς τα κάτω από ένα ψηλό μέρος, μπορείτε να δείτε συνολικά πέντε διαφορετικά τρίγωνα. Ο συνδυασμός τριγώνων διαφορετικών μεγεθών σημαίνει ότι το "ανθρώπινο" και το "φύση" παίζουν ρόλο ως μέρος όπου συναντιούνται.

Κατοικία

Tei

Κατοικία Το γεγονός ότι μια άνετη ζωή μετά τη συνταξιοδότηση που αξιοποιεί στο έπακρο τις πλαγιές του λόφου συνειδητοποιείται από έναν σταθερό σχεδιασμό με έναν συνηθισμένο τρόπο εκτιμήθηκε πολύ. Για να αποκτήσετε ένα πλούσιο περιβάλλον. Αλλά αυτή τη φορά δεν είναι αρχιτεκτονική βίλας αλλά προσωπική στέγαση. Στη συνέχεια, αρχίσαμε να φτιάχνουμε δομή με βάση το ότι είναι σε θέση να περνάει τη συνήθη ζωή άνετα χωρίς αδικαιολόγητο σε ολόκληρο το σχέδιο.

Εσωτερικοί Κοινόχρηστοι Χώροι

Highpark Suites

Εσωτερικοί Κοινόχρηστοι Χώροι Οι κοινές περιοχές Highpark Suites εξερευνούν την απρόσκοπτη ενσωμάτωση του αστικού τρόπου ζωής Gen-Y με την πράσινη ζωή, τις επιχειρήσεις, τον ελεύθερο χρόνο και την κοινότητα. Από τα λόμπι wow-factor έως τα γλυπτά γήπεδα ουρανού, τις αίθουσες εκδηλώσεων και τις funky αίθουσες συσκέψεων, αυτοί οι χώροι άνεσης έχουν σχεδιαστεί για χρήση από τους κατοίκους ως επέκταση των σπιτιών τους. Εμπνευσμένο από απρόσκοπτη εσωτερική διαβίωση, ευελιξία, διαδραστικές στιγμές και μια παλέτα αστικών χρωμάτων και υφών, το MIL Design ώθησε τα όρια για να δημιουργήσει μια μοναδική, βιώσιμη και ολιστική κοινότητα όπου κάθε χώρος έχει στο μυαλό τους κατοίκους και το τροπικό περιβάλλον

Βιβλιοπωλείο, Εμπορικό Κέντρο

Jiuwu Culture City , Shenyang

Βιβλιοπωλείο, Εμπορικό Κέντρο Η Jato Design ανέλαβε να μετατρέψει ένα παραδοσιακό βιβλιοπωλείο σε έναν δυναμικό χώρο πολλαπλών χρήσεων - για να είναι όχι μόνο ένα εμπορικό κέντρο, αλλά και ένας πολιτιστικός κόμβος για εκδηλώσεις εμπνευσμένες από βιβλία και άλλα. Το centrepice είναι ο «ήρωας» χώρος όπου οι επισκέπτες μετακινούνται σε ένα ελαφρύτερου τόνου περιβάλλον με ξυλεία ενισχυμένη με δραματικά σχέδια. Κουκούλια που μοιάζουν με φανάρι κρέμονται από την οροφή, ενώ οι σκάλες χρησιμεύουν ως κοινόχρηστοι χώροι που ενθαρρύνουν τους επισκέπτες να καθυστερούν και να διαβάζουν καθισμένοι στα σκαλιά.

Η Εσωτερική Διακόσμηση Του Ξενοδοχείου

Stories Container

Η Εσωτερική Διακόσμηση Του Ξενοδοχείου Το εμπορευματοκιβώτιο μεταφέρει φορτία σε μέρη. Το ξενοδοχείο προσφέρει χώρους ανάπαυσης για τους ταξιδιώτες. Ένας παροδικός χώρος ανάπαυσης είναι αυτό που έχουν κοινό. Γι 'αυτό χρησιμοποιήστε το "κοντέινερ" ως έννοια του ξενοδοχείου. Το ξενοδοχείο δεν είναι μόνο ένας χώρος ανάπαυσης, αλλά και ένας χώρος με προσωπικότητα. Κάθε δωμάτιο έχει τη δική του έκφραση και προσωπικότητα. Επομένως, δημιουργήστε οκτώ διαφορετικές σουίτες ως εξής: Indulge, Evolve, WabiSabi, Shine Flower, Pantone, Fantasy, Journey και Ballerina. Το Stable House δεν είναι μόνο ένας χώρος ανάπαυσης, αλλά και ένας σταθμός τροφοδοσίας για το πνεύμα σας.

Εσωτερικός Σχεδιασμός Γραφείου

Yuli Design Studio

Εσωτερικός Σχεδιασμός Γραφείου Πάντα υπάρχουν πάρα πολλές ακατάστατες πινακίδες σε κάθετες, οριζόντιες και πλευρικές κατευθύνσεις σε δρόμους που εμποδίζουν την πραγματική αρχιτεκτονική εμφάνιση. Αυτό παροτρύνει να σκεφτείτε πώς να επαναπροσδιορίσετε τις πινακίδες για να βελτιώσετε και να αναβαθμίσετε τα εφέ που δημιουργούνται από τέτοια διακοσμητικά είδη εξωτερικού χώρου. Το σημείο εσωτερικού σχεδιασμού είναι η αποσύνθεση της προηγούμενης διάταξης. Εισάγεται ο φυσικός φωτισμός. Η σοφίτα είναι χτισμένη με υπερυψωμένο χώρο. Όπου άλλαξαν οι σκάλες. Τροποποίηση όπου οι σκάλες κόβουν το χρόνο κάθετων κινήσεων. Αυτό δημιουργεί μια νέα δυνατότητα εκτός των παλαιών ορίων.