Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Εγκατάσταση Φωτογραφιών

Decor

Η Εγκατάσταση Φωτογραφιών Σε ένα πρότυπο κτίριο θέλω να δώσω σκέψεις γύρω από την πραγματικότητα, που θεωρούμε τη δική μας και την βλέπουμε ως σκηνογραφία σε ένα φανταστικό σενάριο. Ένα σενάριο από τη φύση περιστασιακά και ευπαθή. Τι είναι πίσω από αυτό ή τι θα συμβεί όταν τα καλούπια διακόσμησης μπορεί να μην είναι μια ερχόμενη αποκάλυψη αλλά η δημιουργία μιας νέας διαδικασίας. Μια άλλη εικόνα του τι θα μπορούσε να συμβεί όταν τελειώσει η παράσταση.

Όνομα έργου : Decor, Όνομα σχεδιαστών : Johanna Mårtensson and Ida Lundén, Όνομα πελάτη : Johanna Mårtensson.

Decor Η Εγκατάσταση Φωτογραφιών

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου σχεδιασμού πλατίνας σε διαγωνισμούς σχεδιασμού παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι. Πρέπει σίγουρα να δείτε το χαρτοφυλάκιο βραβευμένων σχεδιαστών του βραβευμένου πλατίνα για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά έργα παιχνιδιών, παιχνιδιών και προϊόντων χόμπι.

Σχεδιασμός της ημέρας

Καταπληκτικό σχέδιο. Καλός σχεδιασμός. Καλύτερος σχεδιασμός.

Τα καλά σχέδια δημιουργούν αξία για την κοινωνία. Καθημερινά διαθέτουμε ένα ειδικό σχέδιο σχεδιασμού που αποδεικνύει την αριστεία στο σχεδιασμό. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε ένα βραβευμένο σχέδιο που κάνει μια θετική διαφορά. Θα παρουσιάζουμε καθημερινά πιο υπέροχα και εμπνευσμένα σχέδια. Φροντίστε να μας επισκέπτεστε καθημερινά για να απολαύσετε νέα προϊόντα και έργα καλής σχεδίασης από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές παγκοσμίως.