Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Έξυπνος Διαχύτης Αρώματος

Theunique

Έξυπνος Διαχύτης Αρώματος Το ξυλεία είναι σπάνιο και ακριβό. Το άρωμά του μπορεί να ληφθεί μόνο από καύση ή εκχύλιση, που χρησιμοποιείται σε εσωτερικούς χώρους και παρέχεται από λίγους χρήστες. Για να ξεπεράσουμε αυτούς τους περιορισμούς, δημιουργείται ένας έξυπνος διαχύτης αρώματος και φυσικά χειροποίητα δισκία άγαρ ξύλου μετά από προσπάθειες 3 ετών με πάνω από 60 σχέδια, 10 πρωτότυπα και 200 πειράματα. Παρουσιάζει ένα νέο πιθανό επιχειρηματικό μοντέλο και χρήση πλαισίου για τη βιομηχανία ξύλου. Οι χρήστες μπορούν απλά να εισάγουν διαχύτη μέσα σε ένα αυτοκίνητο, να προσαρμόζουν εύκολα το χρόνο, την πυκνότητα και την ποικιλία του αρώματος και να απολαμβάνουν τη συναρπαστική αρωματοθεραπεία όπου κι αν πάνε και όποτε οδηγούν.

Η Αυτόματη Μηχανή Αποχυμωτή

Toromac

Η Αυτόματη Μηχανή Αποχυμωτή Το Toromac είναι ειδικά σχεδιασμένο με την ισχυρή του εμφάνιση για να προσφέρει έναν νέο τρόπο κατανάλωσης φρέσκου χυμού πορτοκαλιού. Κατασκευασμένο για μέγιστη εξαγωγή χυμού, προορίζεται για εστιατόρια, καφετέριες και σούπερ μάρκετ και ο premium σχεδιασμός του επιτρέπει μια φιλική εμπειρία που προσφέρει γεύση, υγεία και υγιεινή. Διαθέτει ένα καινοτόμο σύστημα που κόβει τα φρούτα κάθετα και συμπιέζει τα μισά με περιστροφική πίεση. Αυτό σημαίνει ότι η μέγιστη απόδοση επιτυγχάνεται χωρίς συμπίεση ή άγγιγμα του κελύφους.

Το Μετασχηματιστικό Ελαστικό

T Razr

Το Μετασχηματιστικό Ελαστικό Στο εγγύς μέλλον, η ανάπτυξη των ηλεκτρικών μεταφορών βρίσκεται στην πόρτα. Ως κατασκευαστής ανταλλακτικών αυτοκινήτων, η Maxxis συνεχίζει να σκέφτεται πώς μπορεί να σχεδιάσει ένα εφικτό έξυπνο σύστημα που μπορεί να συμμετάσχει σε αυτήν την τάση και ακόμη και να το επιταχύνει. Το T Razr είναι ένα έξυπνο ελαστικό που αναπτύχθηκε για την ανάγκη. Οι ενσωματωμένοι αισθητήρες του ανιχνεύουν ενεργά διαφορετικές συνθήκες οδήγησης και παρέχουν ενεργά σήματα για τη μετατροπή του ελαστικού. Τα μεγεθυμένα πέλματα τεντώνουν και αλλάζουν την περιοχή επαφής ως απόκριση στο σήμα, βελτιώνοντας έτσι την απόδοση πρόσφυσης.

Το Πολυτελές Υβριδικό Πιάνο

Exxeo

Το Πολυτελές Υβριδικό Πιάνο Το EXXEO είναι ένα κομψό υβριδικό πιάνο για σύγχρονους χώρους. Το μοναδικό του σχήμα ενσωματώνει την τρισδιάστατη σύντηξη ηχητικών κυμάτων. Οι πελάτες μπορούν να προσαρμόσουν πλήρως το πιάνο τους ώστε να είναι σε αρμονία με το περιβάλλον του ως διακοσμητικό έργο τέχνης. Αυτό το πιάνο υψηλής τεχνολογίας είναι κατασκευασμένο από εξωτικά υλικά όπως Carbon Fiber, premium Automotive Leather και Aerospace grade Aluminium. Προηγμένο σύστημα ηχείων ηχοσυστήματος. αναδημιουργεί το ευρύ δυναμικό εύρος των Grand pianos μέσω του ηχοσυστήματος 200 Watts, 9 ηχείων. Η ειδική ενσωματωμένη μπαταρία επιτρέπει στο πιάνο να εκτελεί έως και 20 ώρες με μία μόνο φόρτιση.

Συγκρότημα Φιλοξενίας

Serenity Suites

Συγκρότημα Φιλοξενίας Το Serenity Suites βρίσκεται στον οικισμό Νικήτη, Σιθωνία στη Χαλκιδική. Το συγκρότημα αποτελείται από τρεις μονάδες με είκοσι σουίτες και μια πισίνα. Οι οικοδομικές μονάδες σηματοδοτούν ένα βαθύ σχήμα χωρικού ορίζοντα προσφέροντας βέλτιστη θέα προς τη θάλασσα. Η πισίνα είναι ο πυρήνας μεταξύ διαμονής και δημόσιων ανέσεων. Το συγκρότημα φιλοξενίας αποτελεί ορόσημο στην περιοχή, ως εξωστρεφές κέλυφος με εσωτερικές ιδιότητες.

Ο Αποστειρωτής Uv

Sun Waves

Ο Αποστειρωτής Uv Το SunWaves είναι ένας αποστειρωτής ικανός να εξαλείφει μικρόβια, μούχλα, βακτήρια και ιούς σε μόλις 8 δευτερόλεπτα. Σχεδιασμένο για να διασπά το βακτηριακό φορτίο που υπάρχει σε επιφάνειες όπως φλιτζάνια καφέ ή πιατάκια. Το SunWaves επινοήθηκε έχοντας κατά νου τα δεινά της χρονιάς COVID-19, για να σας βοηθήσει να απολαύσετε μια χειρονομία όπως το να πίνετε τσάι στο καφέ με ασφάλεια. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο στο επαγγελματικό όσο και στο οικιακό περιβάλλον γιατί με μια απλή κίνηση αποστειρώνεται σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα μέσω ενός φωτός UV-C που έχει μεγάλη διάρκεια ζωής και ελάχιστη συντήρηση, συμβάλλοντας επίσης στη μείωση του υλικού μιας χρήσης.