Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Έκθεση

City Details

Η Έκθεση Η βιτρίνα των σχεδιαστικών λύσεων για στοιχεία hardscape City Details πραγματοποιήθηκε από τις 3 Οκτωβρίου έως τις 5 Οκτωβρίου, 5 2019 στη Μόσχα. Προηγμένες έννοιες στοιχείων hardscape, αθλητικών και παιδικών χαρών, λύσεων φωτισμού και λειτουργικών αντικειμένων αστικής τέχνης παρουσιάστηκαν σε μια έκταση 15.000 τετραγωνικών μέτρων. Χρησιμοποιήθηκε μια καινοτόμος λύση για την οργάνωση του εκθεσιακού χώρου, όπου αντί για ακόμη και σειρές θαλάμων εκθετών κατασκευάστηκε το μινιατούρα εργασίας της πόλης με όλα τα συγκεκριμένα στοιχεία, όπως: πλατεία της πόλης, δρόμοι, δημόσιος κήπος.

Κατοικία

Brooklyn Luxury

Κατοικία Εμπνευσμένο από το πάθος του πελάτη για πλούσιες ιστορικές κατοικίες, αυτό το έργο αντιπροσωπεύει μια προσαρμογή της λειτουργικότητας και της παράδοσης στις προθέσεις του παρόντος. Έτσι, το κλασικό στυλ επιλέχθηκε, προσαρμόστηκε και σχηματοποιήθηκε με τους κανόνες του σύγχρονου σχεδιασμού και των σύγχρονων τεχνολογιών, τα νέα υλικά καλής ποιότητας συνέβαλαν στη δημιουργία αυτού του έργου - ένα πραγματικό κόσμημα της αρχιτεκτονικής της Νέας Υόρκης. Οι αναμενόμενες δαπάνες θα υπερβούν τα 5 εκατομμύρια αμερικανικά δολάρια, θα προσφέρουν την προϋπόθεση για τη δημιουργία ενός κομψού και πολυτελούς εσωτερικού, αλλά και λειτουργικού και άνετου.

Το Νέο Μοτίβο Κατανάλωσης

Descry Taiwan Exhibition

Το Νέο Μοτίβο Κατανάλωσης Η έκθεση, στο Mountain Alishan, ένα διάσημο τουριστικό αξιοθέατο στην Ταϊβάν, συνδυάζει τις τέχνες με την ταϊβανέζικη παραδοσιακή βιομηχανία τσαγιού. Η διατομή συνεργασίας αυτής της έκθεσης μπορεί να αναδείξει τη νέα επιχειρηματική ενότητα. Σε κάθε πακέτο, οι τουρίστες μπορούν να δουν διαφορετικές εκφράσεις που μεταφέρουν το ίδιο θέμα, & amp; quot; Ταϊβάν. & Amp; & quot; Βυθισμένοι στο όμορφο τοπίο της Ταϊβάν, οι επισκέπτες θα έχουν μια βαθύτερη κατανόηση της κουλτούρας και της βιομηχανίας τσαγιού της Ταϊβάν.

Ο Πυροσβεστήρας Και Το Σφυρί Διαφυγής

FZ

Ο Πυροσβεστήρας Και Το Σφυρί Διαφυγής Ο εξοπλισμός ασφάλειας των οχημάτων είναι απαραίτητος. Πυροσβεστήρες και σφυριά ασφαλείας, ο συνδυασμός των δύο μπορεί να βελτιώσει την αποτελεσματικότητα διαφυγής του προσωπικού όταν συμβεί ένα τροχαίο ατύχημα. Ο χώρος του αυτοκινήτου είναι περιορισμένος, επομένως αυτή η συσκευή έχει σχεδιαστεί ώστε να είναι αρκετά μικρή. Μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε σε ιδιωτικό αυτοκίνητο. Οι παραδοσιακοί πυροσβεστήρες οχημάτων είναι μιας χρήσης, και αυτός ο σχεδιασμός μπορεί εύκολα να αντικαταστήσει την επένδυση. Είναι πιο άνετο και εύκολο στη χρήση.

Ενεργοποίηση Συμβάντος

The Jewel

Ενεργοποίηση Συμβάντος Το 3D Jewellery Box ήταν ένας διαδραστικός χώρος λιανικής που κάλεσε το κοινό να χρησιμοποιήσει την τελευταία τεχνολογία στην τρισδιάστατη εκτύπωση δημιουργώντας τα δικά του κοσμήματα. Μας κάλεσαν να ενεργοποιήσουμε τον χώρο και αμέσως σκεφτήκαμε - πώς μπορεί ένα κουτί κοσμημάτων να είναι πλήρες χωρίς ένα όμορφο ξεχωριστό κόσμημα σε αυτό; Το αποτέλεσμα ήταν ένα σύγχρονο γλυπτό με αποτέλεσμα ένα πρίσμα χρώματος που αγκαλιάζει την ομορφιά του ανακλαστικού φωτός, του χρώματος και της σκιάς.

Το Αυτόνομο Κινητό Ρομπότ

Pharmy

Το Αυτόνομο Κινητό Ρομπότ Αυτόνομο ρομπότ πλοήγησης για εφοδιαστική νοσοκομείου. Είναι ένα σύστημα εξυπηρέτησης προϊόντων που εκτελεί ασφαλείς αποδοτικές παραδόσεις, μειώνοντας τις πιθανότητες του επαγγελματία υγείας να εκτεθεί σε ασθένεια, περιορίζοντας τις πανδημικές ασθένειες μεταξύ του νοσοκομειακού προσωπικού και των ασθενών (COVID-19 ή H1N1). Ο σχεδιασμός βοηθά στο χειρισμό νοσοκομειακών παραδόσεων με εύκολη πρόσβαση και ασφάλεια, χρησιμοποιώντας απλή αλληλεπίδραση χρήστη μέσω της φιλικής τεχνολογίας. Οι ρομποτικές μονάδες έχουν τη δυνατότητα να μετακινούνται αυτόνομα στο εσωτερικό περιβάλλον και να έχουν συγχρονισμένη ροή με παρόμοιες μονάδες, ικανές να κάνουν ρομποτική ομαδική εργασία.