Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Δημόσια Τέχνη

Flow With The Sprit Of Water

Η Δημόσια Τέχνη Συχνά τα κοινοτικά περιβάλλοντα μολύνονται από τις ενδο-προσωπικές ασυμφωνίες των κατοίκων τους, με αποτέλεσμα το ορατό και αόρατο χάος στη γύρω περιοχή. Το ασυνείδητο αποτέλεσμα αυτής της διαταραχής είναι ότι οι κάτοικοι υποχωρούν σε ανησυχία. Αυτή η συνήθης και κυκλική διέγερση επηρεάζει το σώμα, το μυαλό και το πνεύμα. Ο γλυπτός καθοδηγεί, γαμπρός, καθαρίζει και ενισχύει το θετικό "chi" ενός χώρου, εστιάζοντας σε ευχάριστα και ειρηνικά αποτελέσματα. Με μια λεπτή αλλαγή στο περιβάλλον τους, το κοινό καθοδηγείται προς μια ισορροπία μεταξύ της εσωτερικής και της εξωτερικής τους πραγματικότητας.

Ο Σχεδιασμός Της Μάρκας

Queen

Ο Σχεδιασμός Της Μάρκας Ο εκτεταμένος σχεδιασμός βασίζεται στην ιδέα της βασίλισσας και της σκακιέρας. Με τα δύο χρώματα μαύρο και χρυσό, ο σχεδιασμός είναι να μεταφέρει την αίσθηση της υψηλής ποιότητας και να αναμορφώσει την οπτική εικόνα. Εκτός από τις μεταλλικές και χρυσές γραμμές που χρησιμοποιούνται στο ίδιο το προϊόν, το στοιχείο της σκηνής είναι κατασκευασμένο για να πυροδοτήσει την πολεμική εντύπωση του σκακιού και χρησιμοποιούμε τον συντονισμό του σκηνικού φωτισμού για να δημιουργήσουμε καπνό και φως του πολέμου.

Η Γλυπτική

Atgbeyond

Η Γλυπτική Το Xi'an βρίσκεται στην αφετηρία του Great Silk Road. Στη δημιουργική ερευνητική διαδικασία της τέχνης, συνδυάζουν τη σύγχρονη φύση της μάρκας ξενοδοχείων Xi'an W, την ειδική ιστορία και τον πολιτισμό του Xi'an, και τις υπέροχες ιστορίες τέχνης της δυναστείας των Tang. Το ποπ σε συνδυασμό με την τέχνη γκράφιτι γίνονται η καλλιτεχνική έκφραση του ξενοδοχείου W που είχε έντονο αντίκτυπο.

Το Yong

Hak Hi Kong

Το Yong Η πρόταση χρησιμοποιεί τρεις έννοιες για την ανοικοδόμηση του συστήματος CI για το λιμάνι Yong-An. Το πρώτο είναι ένα νέο λογότυπο που δημιουργεί με ειδικό οπτικό υλικό που εξάγεται από πολιτιστικά χαρακτηριστικά της κοινότητας Hakka. Το επόμενο βήμα είναι μια νέα έρευνα εμπειρίας ψυχαγωγίας και, στη συνέχεια, δημιουργήστε δύο χαρακτήρες μασκότ που αντιπροσωπεύουν και αφήστε τους να εμφανιστούν σε νέα αξιοθέατα για την καθοδήγηση του τουρίστα στο λιμάνι. Τέλος, προγραμματίζοντας εννέα σημεία μέσα, περιτριγυρισμένα με ψυχαγωγικές δραστηριότητες και νόστιμες κουζίνες.

Ο Σχεδιασμός Της Έκθεσης

Tape Art

Ο Σχεδιασμός Της Έκθεσης Το 2019, ένα οπτικό πάρτι με γραμμές, χρωματικά κομμάτια και φθορισμό πυροδότησε την Ταϊπέι. Ήταν το Tape That Art Exhibition που διοργανώθηκε από το FunDesign.tv και το Tape That Collective. Μια ποικιλία έργων με ασυνήθιστες ιδέες και τεχνικές παρουσιάστηκαν σε 8 εγκαταστάσεις ταινιών και εκτέθηκαν πάνω από 40 ταινίες, μαζί με βίντεο του έργου των καλλιτεχνών στο παρελθόν. Πρόσθεσαν επίσης λαμπρούς ήχους και φως για να κάνουν την εκδήλωση ένα συναρπαστικό καλλιτεχνικό περιβάλλον και τα υλικά που χρησιμοποίησαν περιλάμβαναν ταινίες υφασμάτων, ταινίες αγωγών, χάρτινες ταινίες, παραμύθια συσκευασίας, πλαστικές ταινίες και φύλλα.

Η Τέχνη Εγκατάστασης

Inorganic Mineral

Η Τέχνη Εγκατάστασης Εμπνευσμένο από βαθιά συναισθήματα για τη φύση και την εμπειρία ως αρχιτέκτονας, ο Lee Chi επικεντρώνεται στη δημιουργία μοναδικών εγκαταστάσεων βοτανικής τέχνης. Αντανακλώντας τη φύση της τέχνης και ερευνώντας δημιουργικές τεχνικές, ο Lee μετατρέπει τα γεγονότα της ζωής σε επίσημα έργα τέχνης. Το θέμα αυτής της σειράς έργων είναι να διερευνήσει τη φύση των υλικών και πώς τα υλικά μπορούν να ανακατασκευαστούν από το αισθητικό σύστημα και τη νέα προοπτική. Ο Lee πιστεύει επίσης ότι ο επαναπροσδιορισμός και ανακατασκευή φυτών και άλλων τεχνητών υλικών μπορεί να κάνει το φυσικό τοπίο να έχει συναισθηματική επίδραση στους ανθρώπους.