Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Ο Σχεδιασμός Της Έκθεσης

Tape Art

Ο Σχεδιασμός Της Έκθεσης Το 2019, ένα οπτικό πάρτι με γραμμές, χρωματικά κομμάτια και φθορισμό πυροδότησε την Ταϊπέι. Ήταν το Tape That Art Exhibition που διοργανώθηκε από το FunDesign.tv και το Tape That Collective. Μια ποικιλία έργων με ασυνήθιστες ιδέες και τεχνικές παρουσιάστηκαν σε 8 εγκαταστάσεις ταινιών και εκτέθηκαν πάνω από 40 ταινίες, μαζί με βίντεο του έργου των καλλιτεχνών στο παρελθόν. Πρόσθεσαν επίσης λαμπρούς ήχους και φως για να κάνουν την εκδήλωση ένα συναρπαστικό καλλιτεχνικό περιβάλλον και τα υλικά που χρησιμοποίησαν περιλάμβαναν ταινίες υφασμάτων, ταινίες αγωγών, χάρτινες ταινίες, παραμύθια συσκευασίας, πλαστικές ταινίες και φύλλα.

Η Τέχνη Εγκατάστασης

Inorganic Mineral

Η Τέχνη Εγκατάστασης Εμπνευσμένο από βαθιά συναισθήματα για τη φύση και την εμπειρία ως αρχιτέκτονας, ο Lee Chi επικεντρώνεται στη δημιουργία μοναδικών εγκαταστάσεων βοτανικής τέχνης. Αντανακλώντας τη φύση της τέχνης και ερευνώντας δημιουργικές τεχνικές, ο Lee μετατρέπει τα γεγονότα της ζωής σε επίσημα έργα τέχνης. Το θέμα αυτής της σειράς έργων είναι να διερευνήσει τη φύση των υλικών και πώς τα υλικά μπορούν να ανακατασκευαστούν από το αισθητικό σύστημα και τη νέα προοπτική. Ο Lee πιστεύει επίσης ότι ο επαναπροσδιορισμός και ανακατασκευή φυτών και άλλων τεχνητών υλικών μπορεί να κάνει το φυσικό τοπίο να έχει συναισθηματική επίδραση στους ανθρώπους.

Η Επωνυμία Της Εταιρείας

Astra Make-up

Η Επωνυμία Της Εταιρείας Η δύναμη της μάρκας βρίσκεται όχι μόνο στην ικανότητα και το όραμά της, αλλά και στην επικοινωνία. Ένας εύχρηστος κατάλογος γεμάτος με ισχυρή φωτογραφία προϊόντων. έναν προσανατολισμένο προς τους καταναλωτές και ελκυστικό ιστότοπο που παρέχει on-line υπηρεσίες και μια επισκόπηση των προϊόντων μάρκας. Αναπτύξαμε επίσης μια οπτική γλώσσα στην αναπαράσταση της αίσθησης της μάρκας με ένα ύφος φωτογραφίας μόδας και μια γραμμή φρέσκιας επικοινωνίας στα κοινωνικά μέσα, καθιερώνοντας έναν διάλογο μεταξύ της εταιρείας και του καταναλωτή.

Ο Σχεδιασμός Typeface

Monk Font

Ο Σχεδιασμός Typeface Ο μοναχός επιδιώκει μια ισορροπία μεταξύ της διαφάνειας και της αναγνωσιμότητας των ανθρωπιστικών sans serifs και ενός πιο κανονικοποιημένου χαρακτήρα του τετραγώνου sans serif. Αν και αρχικά σχεδιάστηκε ως λατινική γραμματοσειρά, αποφασίστηκε νωρίς ότι χρειάστηκε ένας ευρύτερος διάλογος για να συμπεριλάβει μια αραβική έκδοση. Τόσο τα λατινικά όσο και τα αραβικά μας σχεδιάζουν την ίδια λογική και την ιδέα της κοινής γεωμετρίας. Η ισχύς της διαδικασίας παράλληλου σχεδιασμού επιτρέπει στις δύο γλώσσες να έχουν ισορροπημένη αρμονία και χάρη. Τόσο τα αραβικά όσο και τα λατινικά δουλεύουν απρόσκοπτα μαζί με κοινόχρηστους μετρητές, πάχος στελέχους και καμπύλες μορφές.

Συσκευασία

Winetime Seafood

Συσκευασία Ο σχεδιασμός συσκευασίας για τη σειρά Winetime Seafood θα πρέπει να αποδεικνύει τη φρεσκάδα και την αξιοπιστία του προϊόντος, θα πρέπει να το διαφέρει ευνοϊκά από τους ανταγωνιστές, να είναι αρμονικό και κατανοητό. Τα χρώματα που χρησιμοποιούνται (μπλε, λευκό και πορτοκαλί) δημιουργούν μια αντίθεση, τονίζουν σημαντικά στοιχεία και αντικατοπτρίζουν τη θέση της μάρκας. Η μοναδική ιδέα που αναπτύχθηκε ξεχωρίζει τη σειρά από άλλους κατασκευαστές. Η στρατηγική των οπτικών πληροφοριών κατέστησε δυνατή την αναγνώριση της ποικιλίας των προϊόντων της σειράς και η χρήση εικονογραφήσεων αντί των φωτογραφιών έκανε τσυσκευασία πιο ενδιαφέρουσα.

Ο Σχεδιασμός Συσκευασίας

Milk Baobab Baby Skin Care

Ο Σχεδιασμός Συσκευασίας Είναι εμπνευσμένο από το γάλα, το κύριο συστατικό. Ο μοναδικός σχεδιασμός δοχείων του τύπου συσκευασίας γάλακτος αντικατοπτρίζει τα χαρακτηριστικά του προϊόντος και έχει σχεδιαστεί για να είναι οικείο ακόμη και για τους πρώτους καταναλωτές. Επιπλέον, το υλικό από πολυαιθυλένιο (PE) και καουτσούκ (EVA) και τα μαλακά χαρακτηριστικά του παστέλ χρώματος χρησιμοποιούνται για να τονίσουν ότι είναι ένα ήπιο προϊόν για παιδιά με αδύναμο δέρμα. Το στρογγυλό σχήμα εφαρμόζεται στη γωνία για την ασφάλεια της μαμάς και του μωρού.