Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Οπτική Επικοινωνία

Plates

Η Οπτική Επικοινωνία Για να επιδείξει διαφορετικά τμήματα του καταστήματος υλικού, η Didyk Pictures είχε την ιδέα να τα παρουσιάσει ως πολλά πιάτα με διαφορετικά αντικείμενα υλικού πάνω τους, που σερβίρονται σε εστιατόριο. Λευκό φόντο και λευκά πιάτα συμβάλλουν στην ανάδειξη των σερβιρισμένων αντικειμένων και διευκολύνουν τους επισκέπτες του καταστήματος να βρουν ένα συγκεκριμένο τμήμα. Οι εικόνες χρησιμοποιήθηκαν επίσης σε πινακίδες 6x3 μέτρων και αφίσες στις δημόσιες συγκοινωνίες σε όλη την Εσθονία. Ένα λευκό φόντο και μια απλή σύνθεση επιτρέπει σε αυτό το διαφημιστικό μήνυμα να γίνεται αντιληπτό ακόμη και από ένα άτομο που περνάει με αυτοκίνητο.

Η Γλυπτική

Iceberg

Η Γλυπτική Τα παγόβουνα είναι εσωτερικά γλυπτά. Συνδέοντας βουνά, είναι δυνατή η κατασκευή οροσειρών, ψυχικών τοπίων από γυαλί. Η επιφάνεια κάθε ανακυκλωμένου γυαλιού είναι μοναδική. Έτσι, κάθε αντικείμενο έχει έναν μοναδικό χαρακτήρα, μια ψυχή. Τα γλυπτά είναι χειροποίητα, υπογεγραμμένα και αριθμημένα στη Φινλανδία. Η κύρια φιλοσοφία πίσω από τα γλυπτά του παγόβουνου είναι να αντικατοπτρίζει την κλιματική αλλαγή. Επομένως, το υλικό που χρησιμοποιείται είναι ανακυκλωμένο γυαλί.

Η Εφαρμογή Ρολογιού

TTMM for Pebble

Η Εφαρμογή Ρολογιού Το TTMM είναι μια συλλογή 130 Watchfaces αφιερωμένη στο έξυπνο ρολόι Pebble 2. Συγκεκριμένα μοντέλα εμφανίζουν ώρα και ημερομηνία, ημέρα εβδομάδας, βήματα, ώρα δραστηριότητας, απόσταση, θερμοκρασία και μπαταρία ή κατάσταση Bluetooth. Ο χρήστης μπορεί να προσαρμόσει τον τύπο πληροφοριών και να δει επιπλέον δεδομένα μετά την ανακίνηση. Τα TTMM Watchfaces είναι απλά, ελάχιστα, αισθητικά στο σχεδιασμό. Είναι ένας συνδυασμός ψηφίων και αφηρημένων πληροφοριών-γραφικών ιδανικών για μια εποχή ρομπότ.

Η Εφαρμογή Ρολογιού

TTMM for Fitbit

Η Εφαρμογή Ρολογιού Το TTMM είναι μια συλλογή από 21 όψεις ρολογιού αφιερωμένες για τα έξυπνα ρολόγια Fitbit Versa και Fitbit Ionic. Τα ρολόγια έχουν ρυθμίσεις επιπλοκών μόνο με ένα απλό πάτημα στην οθόνη. Αυτό τους καθιστά πολύ γρήγορους και εύκολο να προσαρμόσετε το χρώμα, τις προκαθορισμένες ρυθμίσεις και τις επιπλοκές στις προτιμήσεις των χρηστών. Είναι εμπνευσμένο με ταινίες όπως η σειρά Blade Runner και Twin Peaks.

Οι Εφαρμογές Ρολογιών

TTMM

Οι Εφαρμογές Ρολογιών Το TTMM είναι μια συλλογή επιφανειών ρολογιών για έξυπνα ρολόγια Pebble Time και Pebble Time Round. Θα βρείτε εδώ δύο εφαρμογές (τόσο για πλατφόρμα Android όσο και για iOS) με μοντέλα 50 και 18 σε περισσότερες από 600 χρωματικές παραλλαγές. Το TTMM είναι ένας απλός, ελάχιστος και αισθητικός συνδυασμός ψηφίων και αφηρημένων γραφημάτων. Τώρα μπορείτε να επιλέξετε το στυλ του χρόνου σας όποτε θέλετε.

Οι Ετικέτες Κρασιού

KannuNaUm

Οι Ετικέτες Κρασιού Ο σχεδιασμός των ετικετών κρασιού KannuNaUm χαρακτηρίζεται από το εκλεπτυσμένο και μινιμαλιστικό του στιλ, που αποκτήθηκε αναζητώντας σύμβολα που μπορούν να αντιπροσωπεύσουν την ιστορία τους. Το έδαφος, ο πολιτισμός και το πάθος των αμπελουργών του Land of Longevity συμπυκνώνονται σε αυτές τις δύο συντονισμένες ετικέτες. Όλα ενισχύονται από το σχεδιασμό της εκατονταετίας αμπέλου που έχει κατασκευαστεί με την τεχνική του χρυσού που χύνεται σε 3D. Ένα σχέδιο εικονογραφίας που αντιπροσωπεύει την ιστορία αυτών των κρασιών και μαζί τους την ιστορία της γης από την οποία γεννιέται, η Ογλιάστρα η χώρα των εκατονταετών στη Σαρδηνία.