Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Οι Φωτογραφίες Για Εξώφυλλο Περιοδικών

TimeFlies

Οι Φωτογραφίες Για Εξώφυλλο Περιοδικών Η κύρια ιδέα ήταν να ξεχωρίσουμε από τη μάζα των παραδοσιακών περιοδικών πελατών. Πρώτα απ 'όλα, με το ασυνήθιστο κάλυμμα. Το εξώφυλλο του περιοδικού TimeFlies για την αεροπορική εταιρεία Nordica διαθέτει σύγχρονο εσθονικό σχεδιασμό και ο τίτλος του περιοδικού στο εξώφυλλο κάθε τεύχους είναι χειρόγραφος από τον συγγραφέα του επιλεγμένου έργου. Ο μοντέρνος και μινιμαλιστικός σχεδιασμός του περιοδικού καλύπτει τις μεταφορές χωρίς πρόσθετες λέξεις δημιουργικότητα της νέας αεροπορικής εταιρείας, ελκυστικότητα της εσθονικής φύσης και επιτυχία των νέων Εσθονών σχεδιαστών.

Οι Ψηφιακές Συνταγές Κοινωνικών Μέσων

DIY Spice Blends by Chef Heidi

Οι Ψηφιακές Συνταγές Κοινωνικών Μέσων Η Unilever Food Solutions ανέθεσε στον κάτοικο Chef Heidi Heckmann (Regional Chef Πελάτη, Κέιπ Τάουν) να δημιουργήσει 11 μοναδικές συνταγές Spice Blends χρησιμοποιώντας το Robertsons Spice Range. Στο πλαίσιο της εκστρατείας «Το Ταξίδι μας, η ανακάλυψή σας», η ιδέα ήταν να δημιουργήσετε μοναδικές εικόνες και σχέδια χρησιμοποιώντας αυτά τα συστατικά για μια διασκεδαστική καμπάνια στο Facebook. Κάθε εβδομάδα το μοναδικό Spice Blends του Chef Heidi δημοσιεύτηκε ως Facebook Canvas Posts πλούσιο σε πολυμέσα. Κάθε μία από αυτές τις συνταγές είναι επίσης διαθέσιμη για λήψη iPad στον ιστότοπο του UFS.com.

Ο Σχεδιασμός Τέχνης

Kasane no Irome - Piling up Colors

Ο Σχεδιασμός Τέχνης Ένα σχέδιο εγκατάστασης του Japanese Dance. Οι Ιάπωνες συσσωρεύουν χρώματα από παλιά για να εκφράσουν ιερά πράγματα. Επίσης, η συσσώρευση χαρτιού με τετράγωνες σιλουέτες έχει χρησιμοποιηθεί ως πράγμα που αντιπροσωπεύει το ιερό βάθος. Ο Nakamura Kazunobu σχεδίασε έναν χώρο που αλλάζει την ατμόσφαιρα αλλάζοντας σε διάφορα χρώματα με ένα τετράγωνο "συσσώρευση" ως μοτίβο. Πάνελ που πετούν στον αέρα με επίκεντρο τους χορευτές καλύπτουν τον ουρανό πάνω από το χώρο της σκηνής και απεικονίζουν την εμφάνιση φωτός που περνά μέσα από το χώρο που δεν μπορεί να φανεί χωρίς τα πάνελ.

Συσκευασία Δώρου Για Κέικ

Marais

Συσκευασία Δώρου Για Κέικ Συσκευασία δώρου για κέικ (χρηματοδότες). Η εικόνα δείχνει το κουτί μεγέθους 15 κέικ (Δύο οκτάβες). Συνήθως, τα κουτιά δώρων απλώς ευθυγραμμίζουν όλα τα κέικ τακτοποιημένα. Ωστόσο, τα κουτιά των μεμονωμένων τυλιγμένων κέικ είναι διαφορετικά. μείωσαν το κόστος εστιάζοντας σε ένα μόνο σχέδιο και κάνοντας χρήση και των έξι επιφανειών, μπόρεσαν να αναδημιουργήσουν κάθε τύπο πληκτρολογίου. Χρησιμοποιώντας αυτήν τη σχεδίαση, μπορούν να δημιουργήσουν οποιοδήποτε μέγεθος πληκτρολογίου, από μικρά πληκτρολόγια, έως πλήρη πιάνα 88 πλήκτρων και ακόμη μεγαλύτερα. Για παράδειγμα, για μια οκτάβα 13 κλειδιών, χρησιμοποιούν 8 κέικ. Και ένα πιάνο 88 κλειδιών θα ήταν ένα κουτί δώρου 52 κέικ.

Η Ταυτότητα Της Μάρκας

SioZEN

Η Ταυτότητα Της Μάρκας Το Siozen εισάγει ένα νέο επαναστατικό σύστημα υγιεινής υψηλού επιπέδου που μετατρέπει μοναδικά τις διαστημικές επιφάνειες, τα χέρια και τον αέρα σας σε ένα ισχυρό σύστημα μικροβιακής / τοξικής άμυνας. Οι σύγχρονες μέθοδοι κατασκευής είναι ιδανικές για να μας προσφέρουν καλύτερη ενεργειακή απόδοση και άνεση, αλλά αυτό έρχεται σε τιμή. Τα αυστηρότερα κτίρια χωρίς ρεύματα συμβάλλουν στη δημιουργία αμέτρητων ρύπων. Ακόμα και αν το σύστημα εξαερισμού του κτιρίου είναι σωστά σχεδιασμένο και καλά συντηρημένο, η ρύπανση των εσωτερικών χώρων παραμένει ένα σοβαρό ζήτημα. Απαιτούνται νέες προσεγγίσεις.

Η Συσκευασία

The Fruits Toilet Paper

Η Συσκευασία Πολλές εταιρείες και καταστήματα σε ολόκληρη την Ιαπωνία δίνουν ένα ρολό χαρτιού τουαλέτας στους πελάτες ως δώρο καινοτομίας για να δείξουν την εκτίμησή τους. Το χάρτινο τουαλέτας με φρούτα έχει σχεδιαστεί για να συναρπάζει τους πελάτες με το χαριτωμένο στυλ του, ιδανικό για τέτοιες περιπτώσεις. Υπάρχουν 4 σχέδια για να διαλέξετε από τα ακτινίδια, φράουλα, καρπούζι και πορτοκάλι. Από την ανακοίνωση του σχεδιασμού και της κυκλοφορίας του προϊόντος, έχει εισαχθεί σε περισσότερα από 50 μέσα ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένων τηλεοπτικών σταθμών, περιοδικών και ιστότοπων, σε 23 πόλεις σε 19 χώρες.