Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Η Εξωτερική Μεταλλική Καρέκλα

Tomeo

Η Εξωτερική Μεταλλική Καρέκλα Κατά τη δεκαετία του '60, οι οραματιστές σχεδιαστές ανέπτυξαν τα πρώτα πλαστικά έπιπλα. Το ταλέντο των σχεδιαστών σε συνδυασμό με την ευελιξία της ουσίας οδήγησε στο απαραίτητο της. Τόσο οι σχεδιαστές όσο και οι καταναλωτές εθίστηκαν σε αυτό. Σήμερα, γνωρίζουμε τους περιβαλλοντικούς κινδύνους. Ωστόσο, οι βεράντες του εστιατορίου παραμένουν γεμάτες με πλαστικές καρέκλες. Αυτό συμβαίνει επειδή η αγορά προσφέρει λίγη εναλλακτική λύση. Ο κόσμος του σχεδιασμού παραμένει αραιοκατοικημένος με κατασκευαστές μεταλλικών επίπλων, ακόμη και μερικές φορές αναδημοσίευση σχεδίων από τα τέλη του 19ου αιώνα… Εδώ έρχεται η γέννηση του Tomeo: μια μοντέρνα, ελαφριά και στοιβαζόμενη ατσάλινη καρέκλα.

Η Εγκατάσταση Φανάρι

Linear Flora

Η Εγκατάσταση Φανάρι Η Γραμμική χλωρίδα είναι εμπνευσμένη από τον αριθμό «τρία» από την μπουκαμβίλια, το λουλούδι της κομητείας Pingtung. Εκτός από τα τρία πέταλα μπουκαμβίλιων που φαίνονται από κάτω από το έργο τέχνης, οι παραλλαγές και τα πολλαπλάσια των τριών θα μπορούσαν να εντοπιστούν σε διαφορετικές πτυχές. Για να γιορτάσει την 30ή επέτειο του φεστιβάλ φαναριών της Ταϊβάν, ο καλλιτέχνης σχεδιασμού φωτισμού Ray Teng Pai κλήθηκε από το Τμήμα Πολιτιστικών Υποθέσεων της κομητείας Pingtung να δημιουργήσει ένα μη συμβατικό φανάρι, τον μοναδικό συνδυασμό μορφής και τεχνολογίας, στέλνοντας ένα μήνυμα μεταμόρφωσης της κληρονομιάς του φεστιβάλ και να το συνδέσουμε με το μέλλον.

Το Φως Περιβάλλοντος

25 Nano

Το Φως Περιβάλλοντος 25 Το Nano είναι ένα καλλιτεχνικό ελαφρύ όργανο που αντιπροσωπεύει εφήμερο και μονιμότητα, γέννηση και θάνατο. Σε συνεργασία με την Spring Pool Glass Industrial CO., LTD, της οποίας το όραμα δημιουργεί έναν συστηματικό βρόχο ανακύκλωσης γυαλιού για ένα βιώσιμο μέλλον, ο 25 Nano επέλεξε τη σχετικά εύθραυστη φούσκα ως μέσο σε αντίθεση με το συμπαγές γυαλί για να ενσωματώσει την ιδέα. Στο όργανο, το φως λάμπει μέσω των κύκλων ζωής της φυσαλίδας, προβάλλοντας το χρώμα του ουράνιου τόξου και τις σκιές στο περιβάλλον, δημιουργώντας μια ονειρική ατμόσφαιρα γύρω από τον χρήστη.

Το Φως Εργασίας

Linear

Το Φως Εργασίας Η τεχνική κάμψης σωλήνων του Linear Light χρησιμοποιείται ευρέως για την παραγωγή ανταλλακτικών οχημάτων. Η γωνιακή γραμμή ρευστού πραγματοποιείται με έλεγχο ακριβείας του ταϊβανέζου κατασκευαστή, επομένως έχει το ελάχιστο υλικό για την κατασκευή του Linear Light ελαφρύ, ισχυρό και φορητό. ιδανικό για να φωτίζει κάθε μοντέρνο εσωτερικό. Εφαρμόζει τσιπ LED με χαμηλό φωτισμό αφής, με λειτουργία μνήμης που ενεργοποιείται στην προηγούμενη ένταση. Το Linear Task έχει σχεδιαστεί για εύκολη συναρμολόγηση από τον χρήστη, αποτελούμενο από μη τοξικό υλικό και διαθέτει επίπεδη συσκευασία. καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για τη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων.

Ο Χώρος Εργασίας

Dava

Ο Χώρος Εργασίας Η Dava έχει αναπτυχθεί για γραφεία ανοιχτού χώρου, σχολεία και πανεπιστήμια, όπου οι ήσυχες και συγκεντρωτικές φάσεις εργασίας είναι σημαντικές. Οι μονάδες μειώνουν τις ακουστικές και οπτικές διαταραχές. Λόγω του τριγωνικού σχήματος, τα έπιπλα είναι αποδοτικά ως προς το χώρο και επιτρέπουν μια ποικιλία επιλογών διαρρύθμισης. Τα υλικά της Dava είναι WPC και μάλλινα, και τα δύο είναι βιοαποικοδομήσιμα. Ένα σύστημα προσθηκών στερεώνει τους δύο τοίχους στο τραπέζι και υπογραμμίζει την απλότητα στην παραγωγή και το χειρισμό.

Τα Έξυπνα Έπιπλα

Fluid Cube and Snake

Τα Έξυπνα Έπιπλα Το Hello Wood δημιούργησε μια σειρά επίπλων εξωτερικού χώρου με έξυπνες λειτουργίες για χώρους κοινότητας. Ξαναπροσδιορίζοντας το είδος των δημόσιων επίπλων, σχεδίασαν οπτικά ελκυστικές και λειτουργικές εγκαταστάσεις, με σύστημα φωτισμού και πρίζες USB, που απαιτούσαν την ενσωμάτωση ηλιακών συλλεκτών και μπαταριών. Το φίδι είναι μια αρθρωτή δομή. Τα στοιχεία του είναι μεταβλητά ώστε να ταιριάζουν στον συγκεκριμένο ιστότοπο. Το Fluid Cube είναι μια σταθερή μονάδα με γυάλινη κορυφή με ηλιακά στοιχεία. Το στούντιο πιστεύει ότι ο σκοπός του σχεδιασμού είναι να μετατρέψει τα αντικείμενα καθημερινής χρήσης σε αγαπημένα αντικείμενα.