Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Πλαστικοποιημένο Σκαμνί Μπαμπού

Kala

Πλαστικοποιημένο Σκαμνί Μπαμπού Kala, ένα σκαμνί κατασκευασμένο από πολυστρωματικό μπαμπού με ανασυρόμενο μηχανισμό στον κεντρικό άξονα. Λαμβάνοντας τη δομή της ομπρέλας λαδιού-χαρτιού ως έμπνευση, η λωρίδα από πλαστικοποιημένο μπαμπού ψήθηκε στη ζέστη και το εξάρτημα σφιγκτήρα στο ξύλινο καλούπι που λυγίστηκε σε σχήμα, δείχνοντας την απλότητα και την ανατολίτικη γοητεία του. Είναι ενδιαφέρον ότι η ελαστικότητα της δομής από πολυστρωματικό μπαμπού και ο ανασυρόμενος μηχανισμός στον κεντρικό άξονα, κάποιος θα βρει αλληλεπίδραση όταν κάθεται στο σκαμνί Kala, θα κατεβεί ελαφρά και ομαλά και όταν σηκωθεί κάποιος από το σκαμνί Kala, θα ανέβει πίσω στη θέση του .

Το Παιχνίδι Προπόνησης Αναπνοής

P Y Lung

Το Παιχνίδι Προπόνησης Αναπνοής Είναι σχεδιασμός συσκευής που μοιάζει με παιχνίδι για όλες τις ηλικίες, έτσι ώστε όλοι να επωφελούνται από την τακτική προπόνηση αναπνοής για να ενισχύσουν την ικανότητα των πνευμόνων, φυσώντας την μπάλα να περάσει από κομμάτια με διαφορετικά σημεία ελέγχου για τον έλεγχο της εισπνοής και της εκπνοής του αέρα. Τα κομμάτια διατίθενται σε διάφορα δομοστοιχεία, ευέλικτα και εναλλάξιμα. Μια δομή μαγνητικού μηχανισμού σχεδιασμένη στον αναπνευστήρα που παρέχει προσαρμογή για να ταιριάζει στην αναπνευστική κατάσταση.

Σετ Επίπλων

ChuangHua Tracery

Σετ Επίπλων Το ChuangHua Tracery ταιριάζει για οικιακό ντεκόρ, εμπορικό χώρο, ξενοδοχείο ή στούντιο που η ουσία του εμπνέεται από το ChuangHua, το κινέζικο μοτίβο παραθύρων. Χρησιμοποιώντας τεχνολογία κάμψης λαμαρίνας και βαφή πούδρας σε έντονο κοκκινωπό χρώμα που ξεκινά με καθαρά λευκό που φωτίζει την εορταστική του εμφάνιση, καθιστώντας τα απαλλαγμένα από τη μεταλλική εικόνα σκληρού, κρύου και βαρύ. Αισθητικά απλό, καθαρό και τακτοποιημένο στο δομικό του σχήμα, όταν το φως περνά μέσα από το μοτίβο κοπής λέιζερ, η σκιά προβάλλεται στον γύρω τοίχο και στο πάτωμα που δείχνει μια γεύση ομορφιάς.

Το Εκπαιδευτικό Παιχνίδι Μάθησης

GrowForest

Το Εκπαιδευτικό Παιχνίδι Μάθησης Βοηθώντας τα παιδιά να κατανοήσουν τους βιώσιμους αναπτυξιακούς στόχους της ζωής στην ξηρά, την προστασία, τη διατήρηση και την αποκατάσταση της δασοκομίας. Τα δέντρα είναι πανομοιότυπα με τα οικιακά είδη ξυλείας της ακακίας της Ταϊβάν, του θυμιάματος κέδρου, του Τοτσιγκί, του έλατου της Ταϊβάν, του καμίνου και του ασιατικού έλατου. Ζεστή πινελιά από ξύλινη υφή, το μοναδικό άρωμα κάθε είδους δέντρου και το υψόμετρο εδάφους για διαφορετικά είδη δέντρων. Ένα εικονογραφημένο βιβλίο ιστοριών βοηθά να εμβαθύνει τα παιδιά με την έννοια της διατήρησης των δασών, να μαθαίνει τις διαφορές μεταξύ των ειδών δέντρων της Ταϊβάν, φέρνοντας την έννοια των δασών διατήρησης με το βιβλίο εικόνων.

Βαλίτσα Βιωσιμότητας

Rhita

Βαλίτσα Βιωσιμότητας Η συναρμολόγηση και η αποσυναρμολόγηση έχουν σχεδιαστεί για λόγους βιωσιμότητας. Με ένα καινοτόμο σύστημα μεντεσέδων που έχει σχεδιαστεί, μειώθηκε το 70% των ανταλλακτικών, χωρίς κόλλα ή πριτσίνια για στερέωση, χωρίς ράψιμο της εσωτερικής επένδυσης, που διευκολύνει την επισκευή και μειώθηκε το 33% του όγκου των φορτίων, τελικά, επεκτείνετε τη βαλίτσα κύκλος ζωής. Όλα τα ανταλλακτικά μπορούν να αγοραστούν μεμονωμένα, για προσαρμογή της δικής της βαλίτσας ή αντικατάστασης ανταλλακτικών, χωρίς επιστροφή βαλίτσας στο κέντρο επισκευής, εξοικονόμηση χρόνου και μείωση του αποτυπώματος άνθρακα αποστολής.

Η Εξωτερική Μεταλλική Καρέκλα

Tomeo

Η Εξωτερική Μεταλλική Καρέκλα Κατά τη δεκαετία του '60, οι οραματιστές σχεδιαστές ανέπτυξαν τα πρώτα πλαστικά έπιπλα. Το ταλέντο των σχεδιαστών σε συνδυασμό με την ευελιξία της ουσίας οδήγησε στο απαραίτητο της. Τόσο οι σχεδιαστές όσο και οι καταναλωτές εθίστηκαν σε αυτό. Σήμερα, γνωρίζουμε τους περιβαλλοντικούς κινδύνους. Ωστόσο, οι βεράντες του εστιατορίου παραμένουν γεμάτες με πλαστικές καρέκλες. Αυτό συμβαίνει επειδή η αγορά προσφέρει λίγη εναλλακτική λύση. Ο κόσμος του σχεδιασμού παραμένει αραιοκατοικημένος με κατασκευαστές μεταλλικών επίπλων, ακόμη και μερικές φορές αναδημοσίευση σχεδίων από τα τέλη του 19ου αιώνα… Εδώ έρχεται η γέννηση του Tomeo: μια μοντέρνα, ελαφριά και στοιβαζόμενη ατσάλινη καρέκλα.