Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Πτυσσόμενο Σκαμνί

Tatamu

Πτυσσόμενο Σκαμνί Μέχρι το 2050, τα δύο τρίτα του πληθυσμού της γης θα ζουν σε πόλεις. Η κύρια φιλοδοξία πίσω από το Tatamu είναι να παρέχει ευέλικτα έπιπλα για άτομα των οποίων ο χώρος είναι περιορισμένος, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που συχνά μετακινούνται. Ο στόχος είναι να δημιουργηθεί ένα διαισθητικό έπιπλο που συνδυάζει στιβαρότητα και εξαιρετικά λεπτό σχήμα. Χρειάζεται μόνο μία κίνηση περιστροφής για την ανάπτυξη του σκαμνιού. Ενώ όλοι οι μεντεσέδες είναι κατασκευασμένοι από ανθεκτικό ύφασμα που το διατηρούν ελαφρύ, οι ξύλινες πλευρές παρέχουν σταθερότητα. Μόλις ασκηθεί πίεση σε αυτό, το σκαμνί ενισχύεται μόνο καθώς τα κομμάτια του κλειδώνουν μαζί, χάρη στον μοναδικό μηχανισμό και τη γεωμετρία του.

Καρέκλα

Haleiwa

Καρέκλα Το Haleiwa υφαίνει βιώσιμο μπαστούνι σε καμπύλες και ρίχνει μια ξεχωριστή σιλουέτα. Τα φυσικά υλικά αποτίουν φόρο τιμής στην παραδοσιακή παράδοση στις Φιλιππίνες, που ανακατασκευάστηκε για την εποχή μας. Αντιστοίχιση ή χρησιμοποιείται ως κομμάτι δήλωσης, η ευελιξία του σχεδιασμού καθιστά αυτή την καρέκλα προσαρμοσμένη σε διαφορετικά στυλ. Δημιουργώντας μια ισορροπία μεταξύ μορφής και λειτουργίας, χάριτος και δύναμης, αρχιτεκτονικής και σχεδιασμού, το Haleiwa είναι τόσο άνετο όσο όμορφο.

Η Λυχνία Εργασίας

Pluto

Η Λυχνία Εργασίας Ο Πλούτωνας διατηρεί την εστίαση σταθερά στο στυλ. Ο συμπαγής, αεροδυναμικός κύλινδρος περιστρέφεται από μια κομψή λαβή σκαρφαλωμένη πάνω σε μια γωνιακή βάση τρίποδου, καθιστώντας ευκολότερη την τοποθέτηση με το απαλό αλλά εστιασμένο φως με ακρίβεια. Η μορφή του εμπνεύστηκε από τηλεσκόπια, αλλά αντίθετα, επιδιώκει να εστιάσει στη γη αντί στα αστέρια. Κατασκευασμένη με τρισδιάστατη εκτύπωση χρησιμοποιώντας πλαστικά καλαμποκιού, είναι μοναδικό, όχι μόνο για τη χρήση τρισδιάστατων εκτυπωτών με βιομηχανικό τρόπο, αλλά και φιλικό προς το περιβάλλον.

Λαμπτήρας

Mobius

Λαμπτήρας Το δαχτυλίδι Mobius δίνει έμπνευση για το σχεδιασμό των λαμπτήρων Mobius. Μία λωρίδα λαμπτήρα μπορεί να έχει δύο επιφάνειες σκιάς (δηλ. Επιφάνεια δύο όψεων), την εμπρόσθια και την αντίστροφη, η οποία θα ικανοποιεί τη συνολική ζήτηση φωτισμού. Το ιδιαίτερο και απλό σχήμα του περιέχει μυστηριώδη μαθηματική ομορφιά. Ως εκ τούτου, περισσότερη ρυθμική ομορφιά θα μεταφερθεί στη ζωή του σπιτιού.

Το Μπουκάλι Νερού Σιλικόνης Προπόνησης

Happy Aquarius

Το Μπουκάλι Νερού Σιλικόνης Προπόνησης Το Happy Aquarius είναι ένα ασφαλές και καλό μπουκάλι νερό για όλες τις ηλικίες. Έχει ένα ομαλό σχήμα καμπυλότητας χαμογελώντας σχεδιασμένο και εντυπωσιακά χρώματα διπλής όψης, παρουσιάζοντας μια αίσθηση νέων, ενεργητικών και μοντέρνων. Κατασκευασμένο από 100% ανακυκλώσιμη σιλικόνη ποιότητας τροφίμων, διατηρώντας εύρος θερμοκρασιών από 220 βαθμούς. C έως -40 βαθμούς C, δεν έχει εκπλυθεί πλαστικοποιητής και δεν περιέχει BPA. Η απαλή επιφάνεια αφής παρέχει μεταξένια αίσθηση, ωραία στο κράτημα και στο κράτημα. Η ελαστικότητα, η ελαστικότητα και η κοίλη δομή επιτρέπουν στο μπουκάλι να λειτουργεί ως χειρολαβή καθώς και ελαφρύς αλτήρας.

Οι Ανέσεις Του Ξενοδοχείου

Marn

Οι Ανέσεις Του Ξενοδοχείου Έχοντας έμπνευση από τα εορταστικά σνακ της παραδοσιακής κουλτούρας του Ταϊνάν (μια παλιά πόλη στην Ταϊβάν γεμάτη πολιτιστική κληρονομιά), μετατρέποντάς τα σε μια σειρά από ξενοδοχειακές παροχές, αυτές οι σειρές εορταστικών σνακ είναι πάντα γνωστές στους ντόπιους ως «Marn», σημαίνει εκπλήρωση. στην κινεζική κουλτούρα? κέικ ρυζιού σε σχήμα χελώνας ως σαπούνι χεριών και σαπούνι, κέικ φασολιών φασολιών ως προϊόντα μπάνιου, γλυκό ζυμαρικό tang yuan ως κρέμα χεριών και κουλούρι στον ατμό & amp; Κέικ κουλούρι καστανιάς ζάχαρης Tainan ως σετ τσαγιού. Η πολιτιστική κληρονομιά του Ταϊνάν θα μπορούσε να είναι ευρέως διαδεδομένη στον κόσμο, καθώς το ξενοδοχείο είναι μια ωραία πλατφόρμα για την προώθηση του τοπικού πολιτισμού.