Περιοδικό Σχεδιασμού
Περιοδικό Σχεδιασμού
Σκουλαρίκια

Van Gogh

Σκουλαρίκια Σκουλαρίκια εμπνευσμένα από την Αμυγδαλιά στο Blossom ζωγραφισμένο από τον Van Gogh. Η λεπτότητα των κλαδιών αναπαράγεται από λεπτές αλυσίδες τύπου Cartier που, όπως τα κλαδιά, ταλαντεύονται με τον άνεμο. Οι διάφορες αποχρώσεις των διαφόρων πολύτιμων λίθων, από σχεδόν λευκό έως πιο έντονο ροζ, αντιπροσωπεύουν τις αποχρώσεις των λουλουδιών. Το σύμπλεγμα των ανθισμένων λουλουδιών αναπαριστάται με διαφορετικές κοπές. Φτιαγμένο με χρυσό 18 καράτια, ροζ διαμάντια, μοργανίτες, ροζ ζαφείρια και ροζ τουρμαλίνες. Γυαλισμένο και υφή φινίρισμα. Εξαιρετικά ελαφρύ και με τέλεια εφαρμογή. Αυτή είναι η άφιξη της άνοιξης με τη μορφή κοσμημάτων.

Όνομα έργου : Van Gogh , Όνομα σχεδιαστών : Larissa Moraes, Όνομα πελάτη : LARISSA MORAES.

Van Gogh  Σκουλαρίκια

Αυτός ο εξαιρετικός σχεδιασμός είναι νικητής του βραβείου χρυσού σχεδιασμού σε προϊόντα φωτισμού και διαγωνισμό σχεδιασμού έργων φωτισμού. Θα πρέπει σίγουρα να δείτε το χρυσό βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιαστών σχεδιαστών για να ανακαλύψετε πολλά άλλα νέα, καινοτόμα, πρωτότυπα και δημιουργικά προϊόντα φωτισμού και έργα σχεδιασμού έργων φωτισμού.

Σχεδιαστής της ημέρας

Οι καλύτεροι σχεδιαστές, καλλιτέχνες και αρχιτέκτονες στον κόσμο.

Ο καλός σχεδιασμός αξίζει μεγάλη αναγνώριση. Καθημερινά, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάζουμε καταπληκτικούς σχεδιαστές που δημιουργούν πρωτότυπα και καινοτόμα σχέδια, εκπληκτική αρχιτεκτονική, κομψή μόδα και δημιουργικά γραφικά. Σήμερα, σας παρουσιάζουμε έναν από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές στον κόσμο. Δείτε το βραβευμένο χαρτοφυλάκιο σχεδιασμού σήμερα και αποκτήστε την καθημερινή σας έμπνευση στο σχεδιασμό.